fcb.portal.reset.password

El filial s'estrena a Extremadura (Foto: Arxiu - FCB)

Serà dissabte, a les 18.30 h. Els de Borja Comenge estrenen la temporada a la LEB-Plata amb ganes de madurar i demostrar el talent dels joves jugadors del bàsquet formatiu blaugrana. Sense Àngel Aparicio, que ha hagut de passar pel quiròfan per una lesió al peu, la resta de la plantilla aspira a créixer de mica en mica. El gran handicap és la joventut per enfrontar-se a plantilles més fetes. D'altra banda la qualitat dels jugadors també és un aspecte a destacar.

Els horaris del bàsquet formatiu

Juniors

Els juniors juguen diumenge contra el Sant Josep de Girona a la Ciutat Esportiva (18.15 h).

Cadets

Els cadets de primer any reben el Cornellà també diumenge a casa (10 h). El Bàsquet Base Barcelona va perdre la setmana passada contra el Manresa per 70-78, i compta amb un balanç d'una victòria i una derrota.

Mentrestant els cadets de segon any juguen dissabte a la Ciutat Esportiva contra el Sant Josep de Girona (12 h) també en la tercera jornada del Campionat de Catalunya Preferent.

Infantils

Els infantils juguen fora de casa. Els infantils B ho fan a Sant Joan Despí contra el Torrons Vicenç dissabte a les 12 h i els infantils A juguen a Mollet del Vallés contra el Recanvis Gaudí Mollet (diumenge, a les 10.45 h). Per als dos equips aquesta és la segona jornada. El Barça Regal (infantil A) va superar l'Opalo Cerdanyola per 122-26 en la primera. I el Bàsquet Base Barcelona (infantil B) té pendent el partit contra el Casal Vilafranca pel dia 16 d'octubre.

Tornar a dalt