El Barça B jugarà la LEB Or la propera temporada

Els blaugranes fan un gran partit coral i guanyen de 29 punts per ascendir a la LEB Or (98-69)

El Barça B s’ha guanyat per mèrits propis jugar la temporada vinent a la LEB Or després de vèncer amb comoditat al Zornotza per un marcador de 98-69. Els culers han dominat el partit des de bon inici i la diferència al marcador és la prova de la superioritat blaugrana en el partit de tornada per ascendir a la LEB Or. Ja en el partit d’anada el passat dimarts, els culers van vèncer per un resultat de 63-75 i avui a la Ciutat Esportiva, han refermat aquesta superioritat.

El primer quart ha començat amb un clar domini dels blaugranes gràcies a l’encert des del llançament exterior i la bona defensa que ha deixat en només en 15 punts als visitants. Els de Mateo Rubio coneixedors de l’avantatge del partit d’anada, han jugat amb més tranquil·litat i els ha permès mantenir el control del partit des de l’inici.

El segon quart ha mantingut el mateix guió però el Zornotza, ha estat més encertat, especialment en el joc interior que els ha permès retallar la diferència mínimament en dos punts. Per part blaugrana, l’encert de Badio Brancou amb 11 punts ha permès als catalans arribar a la mitja part amb una còmoda renda de 10 punts. Beraza i Saintel ha col·laborat amb set punts cadascun.

El parcial del tercer quart ha estat definitiu per als blaugranes. El 27-12 ha trencat el partit i ha permès que el Barça B jugués amb molta més tranquil·litat el darrer i definitiu quart. Els joves jugadors catalans no han deixat de treballar durant els 40 minuts i la diferència de 29 punts del dia d’avui i els 12 del partit d’anada ha permès que el Barça B sigui equip de la LEB Or, la segona màxima categoria del bàsquet estatal.

Aquesta ha estat una gran temporada del Barça B que els va fer jugar la final de la Copa de la categoria, l’ascens a la LEB Or i el fet que molts dels seus components hagin estat habituals als entrenaments i a alguns partits del primer equip a les ordres de Sarunas Jasikevicius, és el reconeixement a una gran temporada de tot l’equip.