08-PEDRI
Gust pel futbol combinatiu, el jove futbolista té una excel·lent conducció de la pilota i les seves mil·limètriques passades trenquen línies defensives

El 2 de setembre de 2019, el FC Barcelona i Las Palmas arriben a un acord per al traspàs de Pedri. Però el jugador canari no s'incorpora a l'equip culer fins a l'agost del 2020. Nascut a Tegueste, Tenerife, el 25 de novembre del 2002, el canari inicia la seva carrera futbolística en l'equip de la seva localitat natal.



BLEND AMB MI

Posteriorment, s'incorpora al Juventud Laguna. El 2018, d'aquest club canari, aterra al juvenil de la UD Las Palmas. En 'los Canariones' despunta i el curs 2019/20 s'assenta com a titular en el primer equip. Es converteix en el jugador més utilitzat en els esquemes canaris a la Segona Divisió A: 34 partits i quatre gols. 

En la seva primera temporada al Barça, Pedri enlluerna a tothom i ja es converteix en un fix en l'onze titular, participant en 52 partits, més que qualsevol altre jugador de la plantilla, i anotant quatre gols. Aquesta gran temporada li serveix per guanyar el Golden Boy i el Trofeu Kopa.

La segona temporada del canari al Barça serveix no només per reafirmar-lo com un dels futbolistes amb més projecció del món sinó com un dels millors migcampistes de l'actualitat. Quan les lesions li ho han permès, s'ha mostrat com un jugador totalment diferencial i únic al mig del camp culer.

La temporada 2022/23 catapulta a Pedri com a un dels millors migcampistes del món i un dels jugadors amb més importància per al joc de l’equip. La qualitat del canari amb la pilota als peus i els seus gols són vitals per a la consecució del títol de lliga, el primer del seu palmar. Tanca la competició amb sis gols, quatre dels quals en victòries per 1-0.

Amb la Selecció Espanyola també es va convertir ràpid en un fix. L’estiu del 2021 va ser escollit com a millor jugador jove de l’Eurocopa 2020 i va ser inclòs en l’11 ideal de la competició. Al 2022 participa al Mundial de Qatar, caient als vuitens contra el Marroc.

Perfil tècnic

Tots els racons del camp presencien els detalls tècnics de Pedri amb la pilota als peus. El canari pot actuar de mitjapunta, així com per les dues bandes del mig del camp. Gust pel futbol combinatiu, el jove futbolista té una excel·lent conducció de la pilota i les seves mil·limètriques passades trenquen línies defensives.

 

 

Lloc de naixement
Tenerife, Spain
Data de naixement
25/11/2002
Pes
60kg
Alçada
174cm
Debut amb el Club
27/09/2020

Palmarès

  • Amb el Barça
    La Liga
    1
    2022/23
  • Amb el Barça
    Copa del Rey
    1
    2020/21
  • Individual
    Trofeu Kopa
    1
    2021
  • Individual
    Golden Boy
    1
    2021
  • Amb el Barça
    Spanish Super Cup
    1
    2022/23
  • Espanya
    UEFA Nations League
    1
    2023

Últimes notícies

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut