mini_pedri
Gust pel futbol combinatiu, el jove futbolista té una excel·lent conducció de la pilota i les seves mil·limètriques passades trenquen línies defensives

El 2 de setembre de 2019, el FC Barcelona i Las Palmas arriben a un acord per al traspàs de Pedri. Però el jugador canari no s'incorpora a l'equip culer fins a l'agost del 2020. Nascut a Tegueste, Tenerife, el 25 de novembre del 2002, el canari inicia la seva carrera futbolística en l'equip de la seva localitat natal. 

Posteriorment, s'incorpora al Juventud Laguna. El 2018, d'aquest club canari, aterra al juvenil de la UD Las Palmas. En 'los Canariones' despunta i el curs 2019/20 s'assenta com a titular en el primer equip. Es converteix en el jugador més utilitzat en els esquemes canaris a la Segona Divisió A: 34 partits i quatre gols. 

Qualitat i joventut 

Tots els racons del camp presencien els detalls tècnics de Pedri amb la pilota als peus. El canari pot actuar de mitjapunta, així com per les dues bandes del mig del camp. Gust pel futbol combinatiu, el jove futbolista té una excel·lent conducció de la pilota i les seves mil·limètriques passades trenquen línies defensives. 

Lloc de naixement
Tenerife, Spain
Data de naixement
25/11/2002
Pes
60kg
Alçada
174cm

Estadístiques generals Pedri

Patrocinat per
Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut