23-JULES_KOUNDE
Jules Kounde destaca per ser un defensa molt ràpid i expeditiu al tall, i pel seu bon tracte amb la pilota

Jules Kounde va néixer a París el 12 de novembre del 1998, en una família d'origen beninès. Tot i que va començar a practicar futbol en clubs petits dels voltants de la ciutat de Bordeus, al sud-oest de França, no va ser fins als 14 anys que va passar les proves i es va incorporar al planter d'un equip professional, en aquest cas, del Girondins de Bordeus.

Amb 19 anys, el defensa francès va fer el seu debut amb el primer equip en un partit de Copa de França contra el Granville i, a poc a poc, es va anar convertint en habitual. Tant va ser així que el Sevilla va decidir apostar per ell dues temporades més tard. 

A l'equip sevillà, ràpidament es va fer un lloc a l'onze de Julen Lopetegui i va ser una peça clau per guanyar l’Europa League. El seu bon rendiment, a més, el va portar a ser convocat amb França per a l'Eurocopa que es va disputar l’estiu del 2021. A l’octubre del mateix any, va formar part de l'equip que va aixecar la Lliga de Nacions de la UEFA en vèncer a Espanya a la final. I al 2022 va disputar el Mundial de Qatar, com a lateral dret, sent peça clau perquè França arribés a la final, on Kounde va jugar els 120 minuts abans de ser substituït abans de la tanda de penals.

Com a blaugrana, Koundé és una peça fonamental en la defensa per a la consecució dels títols de Supercopa d’Espanya i Lliga en la temporada 2022/23. Tot i haver jugat com a central la major part de la seva carrera, el francès juga principalment la seva primera temporada al Camp Nou com a lateral dret. El seu primer gol com a blaugrana arriba el 14 de maig contra l’Espanyol, en el partit que certificava al FC Barcelona com a campió de lliga.

Defensa molt ràpid i amb qualitat

Jules Kounde destaca per ser un defensa molt ràpid i expeditiu al tall, i pel seu bon tracte amb la pilota. El central francès, que també pot jugar com a lateral, és molt difícil de superar en l'u contra u, i es troba còmode defensant lluny de la seva porteria, ja que confia molt en la seva velocitat per córrer a l'esquena.

A més, Kounde és un autèntic especialista del joc aeri. La seva impressionant capacitat de salt fa que l'alçada no sigui un problema per a disputar pilotes aèries i s'imposi fàcilment als duels.

Lloc de naixement
Paris, France
Data de naixement
12/11/1998
Pes
75kg
Alçada
180cm

Palmarès

  • Amb el Barça
    La Liga
    1
    2022/23
  • Sevilla
    Europa League
    1
    2019/20
  • França
    UEFA Nations League
    1
    2020/21
  • Amb el Barça
    Spanish Super Cup
    1
    2022/23

Últimes notícies

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut