Les Penyes del Barça

Els orígens del moviment de penyes

El moviment de penyes del FC Barcelona forma part de l’Àrea Social del Club i és inherent a la seva història. Amb un recorregut centenari, la primera menció oficial d’una Penya Barcelonista en un document del Club va ser el 1919, quan es va organitzar un ball al camp del carrer Indústria per a jugadors i aficionats. El 1944 es va crear la primera penya barcelonista contemporània i, des de llavors, les penyes, formades per socis i seguidors, són un dels principals motors del FC Barcelona i es caracteritzen pel seu suport incondicional a tots els equips del Club i el seu ferm compromís amb la societat a través de l’impuls d’activitats que prenen com a eix la dinamització social i esportiva de les localitats on es troben presents. Al llarg de tot aquest temps, han demostrat la seva solidesa com a entitats independents, així com una important dedicació en l’àmbit social i solidari.

Es tracta d’entitats que representen molt més que l’alè en una grada i les celebracions en un local perquè són els que et fan sentir com a casa, les veritables ambaixades del barcelonisme arreu del territori, obertes a tothom.

El Departament de Penyes

El Departament de Penyes s’encarrega de la relació entre les Penyes i el Club. Totes les entitats oficials es poden adreçar directament per fer qualsevol consulta o per resoldre dubtes. Les vies de contacte actuals són el correu electrònic penyes@fcbarcelona.cat o el telèfon 902 1899 00.

A més, estem treballant amb un nou web de Penyes on podreu trobar tota la informació oficial i actualitzada. El tindrem disponible molt aviat!

Per altra banda, molts dels tràmits administratius que es necessiten per mantenir a la Penya activa s’han digitalitzat i estan disponibles al portal de Tràmits Online:

Per accedir al portal de gestió de tràmits, necessitareu la clau i el PIN de la vostra penya. Una vegada estigueu registrats, podreu fer la reserva per a la compra d’entrades de futbol per a desplaçaments i finals, així com accedir als enllaços de compra directa per a partits al Camp Nou, entre d’altres.

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut