Premsa

Premsa

Instal·lacions

Coneix en quins espais treballen els mitjans que segueixen l'actualitat esportiva del FC Barcelona

Tribuna de Premsa
 

Tribuna de premsa


Aquesta àrea de treball ofereix totes les comoditats possibles perquè els mitjans informatius puguin fer la cobertura dels partits al Camp Nou en les millors condicions. Situada a la tercera graderia de Tribuna del Camp Nou i amb una visió perfecta del terreny de joc, aquesta instal·lació és una de les més modernes i grans que es poden trobar en un camp de futbol no només a Europa sinó també al món.

Aquest espai compta amb un total de 192 pupitres de premsa, 2 estudis de televisió i 28 cabines de ràdio. La tribuna de premsa està equipada amb tecnologia sense fil (WiFi) restringit als mitjans acreditats i amb diferents pantalles de plasma que permeten veure la transmissió dels partits en directe i veure també les repeticions de les jugades. També compta amb les corresponents preses elèctriques perquè els mitjans puguin connectar els seus ordinadors i altres aparells.

Zona mixta

Zona mixta


Aquest espai és on els jugadors atenen els mitjans informatius després dels partits al Camp Nou. La zona mixta del Camp Nou té 170 metres quadrats i està ubicada al costat de la sala de premsa i dels vestidors del primer equip. És un espai diàfan que està dividit en dues zones; la zona de circulació de jugadors i la zona de treball dels mitjans informatius.

Aquest espai, que té una capacitat perquè hi treballin més de 100 professionals, està equipat amb tecnologia sense fil (WiFi) restringit als mitjans acreditats i té tres monitors des d'on es poden seguir les rodes de premsa que es fan a la sala de premsa, situada al costat.

La zona mixta destaca per les seves dimensions, la seva funcionalitat i la seva comoditat perquè els mitjans puguin treballar en les millors condicions possibles.

Sala de premsa Ricard Maxenchs

Sala de premsa Ricard Maxenchs


La sala de premsa Ricard Maxenchs del Camp Nou és un espai modern i ampli des d’on els mitjans informatius segueixen les rodes de premsa. Aquesta zona de treball en forma d'auditori té 225 metres quadrats i està ubicada al costat de la zona mixta i dels vestidors. Compta amb 135 butaques amb les seves corresponents connexions individuals i preses de so directe i està equipada amb tecnologia sense fil (WiFi) restringit als mitjans informatius. La sala de premsa també disposa de dos monitors i un projector per fer presentacions i també està equipada amb un sistema de traducció simultània. Les ràdios i les televisions també tenen un espai reservat a la zona posterior de la sala que està equipat i adequat a les seves necessitats.

The Ricard Maxenchs pressroom at the Camp Nou is exceptionally comfortable and offers such a high standard of services that the media are able to get their work done in the very finest of conditions.

Sala de premsa de la Ciutat Esportiva

Sala de premsa de la Ciutat Esportiva


En aquest espai es fan les rodes de premsa de l’entrenador i dels jugadors els dies de cada dia. La sala de premsa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí té 350 metres quadrats i és l'espai de treball per als mitjans informatius per seguir les rodes de premsa i per fer les entrevistes personalitzades. Compta amb un gran nombre de pupitres i de diferents taules de treball amb les seves corresponents preses elèctriques perquè els professionals dels mitjans informatius puguin treballar en les millors condicions. Com la resta d'instal·lacions de premsa, la sala està equipada amb tecnologia sense fil (WiFi) i també disposa de dos monitors. Les ràdios i les televisions també tenen un espai reservat adequat i equipat a les seves necessitats.

En aquest espai és on també els mitjans fan entrevistes personalitzades amb els jugadors. La sala de premsa compta amb quatre sales d'entrevistes equipades i adaptades per a aquesta finalitat.

Sala de fotògrafs

Sala de fotògrafs


Aquest espai és utilitzat pels fotògrafs els dies de partit com a sala de treball per editar i enviar fotografies.

La sala de fotògrafs del Camp Nou està ubicada al túnel que hi ha entre el Gol Nord i la Tribuna i és una zona de treball molt utilitzada pels fotògrafs els dies de partit.

La sala, que té 25 metres quadrats i una capacitat per a 60 fotògrafs, és molt funcional ja que està situada estratègicament al costat del terreny de joc i està equipada amb tecnologia sense fil (WiFi) exclusiu per als fotògrafs acreditats els dies de partit.

 

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut