Esports Amateurs

Esports Amateurs

Apunta't a les amateurs

En aquesta plana podràs realitzar la teva inscripció i/o renovació com a esportista d'un dels 9 Esports Amateurs del FC Barcelona

Abans de sumar-te al projecte dels Esports Amateurs és imprescindible que contactis amb el responsable del teu esport per tal que et doni el seu vist i plau. És per aquest motiu que, abans d'avançar al formulari d'inscripció, has de comptar amb el consentiment del responsable del teu esport. Per a qualsevol dubte o informació addicional que necessitis pots contactar amb ell mitjançant els següents correus electrònics:

Barça Atletisme: atletisme@fcbarcelona.cat

Barça Hockey Herba: fcbhockey@fcbarcelona.cat

Barça Rugbyrugbi@fcbarcelona.cat

Barça Voleibol: voleibol@fcbarcelona.cat

Barça Hockey Gel: hoqueigel@fcbarcelona.cat

Barça Patinatge Artístic: patinatge@fcbarcelona.cat

Barça Bàsquet Femení: administracio@cbsantfeliuenc.com

Barça Bàsquet en cadira de rodes: info@unes.cat

Barça Voleibol Femení: dtecnica@cvbarcelona.cat

El procés d'inscripció

A continuació trobareu una sèrie d'aspectes a tenir en compte per poder realitzar la inscripció de forma correcte:

  • Completeu les dades del formulari d’ inscripció detingudament. Si el sistema no us reconeix, contacteu a l’adreça de correu electrònic o bé al telèfon 93.496.78.63 per resoldre la incidència.
  • Per poder-te beneficiar del descompte de germans en el procés d’inscripció, és necessari escriure un correu electrònic a l'adreça esports.amateurs@fcbarcelona.cat.
  • És molt important llegir atentament els apartats relacionats amb les condicions legals (salut, drets imatge, protecció de dades i transport), abans de la seva confirmació.

En cas de qualsevol incidència o comentari que ens vulgueu fer arribar, podeu contactar amb l’administració dels Esports Amateurs.

esports.amateurs@fcbarcelona.cat

 

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut