Esports Amateurs

Esports Amateurs

Apunta't a les amateurs

En aquesta plana podràs realitzar la teva inscripció i/o renovació com a esportista d'un dels 9 Esports Amateurs del FC Barcelona

Abans de sumar-te al projecte dels Esports Amateurs és imprescindible que contactis amb el responsable del teu esport per tal que et doni el seu vist i plau. És per aquest motiu que, abans d'avançar al formulari d'inscripció, has de comptar amb el consentiment del responsable del teu esport. Per a qualsevol dubte o informació addicional que necessitis pots contactar amb ell mitjançant els següents correus electrònics:

Barça Atletisme: atletisme@fcbarcelona.cat

Barça Hockey Herba: fcbhockey@fcbarcelona.cat

Barça Rugbyrugbi@fcbarcelona.cat

Barça Voleibol: voleibol@fcbarcelona.cat

Barça Hockey Gel: hoqueigel@fcbarcelona.cat

Barça Patinatge Artístic: patinatge@fcbarcelona.cat

Barça Bàsquet Femení: administracio@cbsantfeliuenc.com

Barça Bàsquet en cadira de rodes: info@unes.cat

Barça Voleibol Femení: dtecnica@cvbarcelona.cat

El procés d'inscripció

A continuació trobareu una sèrie d'aspectes a tenir en compte per poder realitzar la inscripció de forma correcte:

 • Completeu les dades del formulari d’ inscripció detingudament. Si omplint dos dels tres camps d’inici els sistema no us reconeix, contacteu a l’adreça de correu electrònic o bé al telèfon 93.496.78.63 per resoldre la incidència.
 • Per poder-te beneficiar del descompte de germans en el procés d’inscripció, és necessari escriure un correu electrònic a l'adreça esports.amateurs@fcbarcelona.cat.
 • És molt important llegir atentament els apartats relacionats amb les condicions legals (salut, drets imatge, protecció de dades i transport), abans de la seva confirmació.

Consideracions generals davant la COVID-19

En el marc de l’actual pandèmia de COVID-19 anomenada la nova normalitat, s’estableix un marc general d’actuació referent a la tornada als entrenaments dels esportistes federats, amb uns protocols sanitaris dictats per les autoritats competents per garantir un entorn segur per minimitzar els riscos de contagi en la pràctica esportiva sota la disciplina dels esports amateurs del Futbol Club Barcelona.

Aquests protocols es basen en els principis d’autoresponsabilitat i voluntarietat, que venen dictats pel “Consejo Superior de Deportes” (CSD) per tal que cada club, esportista, tècnic, auxiliar, delegat, àrbitre, personal responsable, garanteixen la seva pròpia salut, la des les seves famílies i la de la resta de persones que comparteixen l’afició a l’esport.

Això permetrà al Futbol Club Barcelona, la comunicació immediata i primerenca, davant qualsevol indici de possibles símptomes sospitosos de la COVID-19, l’adopció de mesures d’aïllament immediat i poder actuar amb diligència amb la resta dels membres de la comunitat.

La pràctica esportiva és una activitat voluntària per cadascun dels seus participants. Amb la participació als entrenaments, partits/esdeveniments, els membres amb llicència assumeixen de forma lliure i voluntària que la pràctica de l’esport implica risc de contagi a causa de la pandèmia per COVID-19. En l’esport de competició la distància mínima social no es dona, ni es pot donar i això implica un risc de contagi major, que s’assumeix voluntària i lliurement pels participants en competició.

 Mesures de seguretat previstes pel FC Barcelona

Els protocols interns dels esports amateurs tenen l’objectiu d’implementar totes les mesures de seguretat necessàries per tal de vetllar per la salut de tots els esportistes i membres dels esports amateurs, amb l'objectiu principal de reduir el risc de contagi i transmissió del virus SARS-CoV2. Aquestes mesures poden ser modificades en funció de l'evolució de la situació epidemiològica i dels estàndards de salut imposats.

1.- Els principis bàsics:

 • Garantir la seguretat i la salut dels atletes i membres del personal tècnic.
 • Garantir la seguretat i la salut de tots els col·laboradors que interactuen amb els jugadors i el personal tècnic.
 • Garantir la seguretat i la salut de l'entorn de les instal·lacions on es desenvolupen els entrenaments dels diferents esports.
 • Promoure les mesures de protecció i la higiene personal i col·lectiva contra la transmissió del virus SARS-CoV2.

2.- Pautes de tornada als entrenaments:

            FASE PRÈVIA

 • Serà imprescindible entregar degudament signat el document de consentiment informat i declaració “d’autorespsonsabilitat” el primer dia de l’entrenament. Podeu descarregar el document aquí (en cas de tractar-se un menor d’edat feu clic aquí).
 • Serà imprescindible finalitzar la tramitació d’inscripció.
 • Cada secció tindrà un responsable COVID-19 que vetllarà pel compliment de les mesures de prevenció i informarà degudament als responsables del Club.
 • Qualsevol cas sospitós o confirmat, de presentar la infecció o sigui contacte d’ un cas confirmat en els darrers 14 dies no podrà iniciar els entrenaments i ho haurà de comunicar, el més aviat possible, al responsable del seu esport.

INICI ENTRENAMENTS: GRUPS ESTABLES CONVIVÈNCIA

 • A fi de mantenir els entorns el més segurs possibles i complir amb la normativa actual s’establiran grups estables de convivència (GEC) amb un responsable que centralitzarà la informació. Els GEC són aquells grups d’esportistes i cos tècnic que de forma continuada tindran un contacte estret en la pràctica esportiva.
 • Un cop establerts els GEC, les activitats que realitzin els jugadors dins del terreny de joc es podran dur a terme sense necessitat d'utilitzar mascareta ni de mantenir la distància de seguretat interpersonal sent possible el contacte físic entre ells. Els responsables tècnics hauran de mantenir l'ús de la mascareta i la distància interpersonal durant les sessions d'entrenament, en la mesura del possible.
 • Abans de l'entrenament, els jugadors o el personal tècnic han d'informar al responsable del seu GEC si tenen símptomes relacionats amb la infecció per COVID- 19 (mal de cap, tos, esternuts, moc, mal de coll, diarrea, febre, pèrdua d'olfacte o gust). En aquests casos, la persona no podrà iniciar les activitats esportives, s’apartarà immediatament del GEC i serà informat de les passes a seguir.
 • L'inici dels entrenaments serà de forma progressiva per equips (GEC)

NORMES GENERALS DINS LA INSTAL.LACIÓ

 • S'establirà un punt d'accés a la instal·lació amb tot el GEC abans de l'inici de l’entrenament. En aquest punt, es durà a terme el control d’accés a l’entrenament sota el llistat d’assistència del GEC.
 • Dins de les instal·lacions, totes les persones han de portar la mascareta, cobrint la boca i el nas, han de mantenir la distància interpersonal mínima d'1,5 metres i fer ús de solucions hidroalcohòliques.

En cas de qualsevol incidència o comentari que ens vulgueu fer arribar, podeu contactar amb l’administració dels Esports Amateurs.

 

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut