Us obrim les portes a un activitat per tota la família en què sentireu l’emoció de cada jugada, i els triples dels nostres jugadors us trauran l’alè. En cada partit podreu viure activitats i experiències úniques com a protagonistes del Palau. Descobreix tot el que pots viure amb aquesta família.

 

VO230201A12654
Fem les coses de 3 en 3
Venir a gaudir del bàsquet és un espectacle assegurat en què els Aley Hoops i els triples només són una part de la màgia. Les jugades i els punts se succeeixen ràpidament deixant el cor en un puny als espectadors per veure el seu equip sortint victoriós de la trobada. El jugadors entusiasmaran els més petits amb increïbles esmaixades i safates.
Promo no exiseix el temps mort
No existeixen els temps morts
A casa nostra el ritme no para! Gràcies al Dance Team que omple els temps morts amb les seves actuacions. El vídeomarcador està ple d’activitats per que el públic gaudeixi amb els jocs mes entretinguts, també per als més menuts : DanceCam, Memory o semblances raonables només en son uns quants dels jocs. Els nostres speakers s’acostaran per posar a prova els vostres coneixements, i si ho endevineu : Tindreu Premi! Volem compartir moments inoblidables amb tothom, per lo que organitzem festes temàtiques i accions úniques. Participa de la nostre pluja de peluixos, vine a menjar amb nosaltres el tortell de Reis o estigues pendent de les nostres FAN NIGHTS on podràs conèixer els jugadors en persona y aconseguir el seu autògraf.
Promo veïns
Coneix els nostres veïns
El Palau té un ambient a la vegada curiós i proper gràcies a les quatre penyes que partit rere partit estan a la grada animant amb el seus càntics, tambors i banderes. Et podràs unir a ells per animar l’equip. No et deixis la BUFANDA per fer pinya amb els veïns!

Vols estar al dia de totes les activitats del Palau?

Deixa les teves dades a continuació i t’enviarem periòdicament el llistat d’activitats que es realitzen al Palau

Pròxims partits i activitats

 

 

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut