Veure Barça+ a les TV Apps?

Veure Barça+ a les TV Apps?

Ets un amant del futbol i sobretot del FC Barcelona? Vols conèixer tots els detalls i no perdre't res sobre el Club? Si ets subscriptor de Barça+, ara pots gaudir-ho en qualsevol televisió.

foto-1-barcaplus

Com i on veure Barça+?
Les TV Apps com Apple TV, Fire TV, Google Chromecast i Android TV són algunes de les plataformes i reproductors multimèdia on podràs ver Barça+. La teva televisió intel•ligent és Culer, ja que l'aplicació de Barça+ està disponible en totes les Smart TV amb sistema Android TV.
foto-2-barcaplus

Barça+ a la teva televisió
Per poder veure Barça+ només has de descarregar l'App de Barça+ en el dispositiu o sistema que tingui la teva televisió, i gaudeix de les més de 2.000 hores de continguts exclusius sobre el món i ecosistema blaugrana.
foto-3-barcaplus

Barça+ al teu smartphone
A més de poder veure Barça+ a la teva televisió, també podràs gaudir de tots els continguts sobre el Club, sigui en directe o en streaming, a través de l'App oficial per a iOS i Android, disponible per a smartphones.

Què pots veure a Barça+?

Gràcies a Barça+ reviuràs les millors jugades, gols, resums i prèvies de tots els partits, a més de recordar els moments més significatius de la història del Club, accedint a contingut exclusiu i fins i tot a entrevistes a figures emblemàtiques del FC Barcelona. A això cal sumar-hi la retransmissió en directe de partits de diferents seccions del Barça.

Aquests són alguns dels continguts que pots trobar a l'ampli catàleg de Barça+.

Gaudeix del millor contingut del Barça a la teva televisió!

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut