Mateo Rubio, nou entrenador del Barça B

Mateo Rubio, nou entrenador del Barça B

El tècnic barceloní agafa el relleu de Diego Ocampo, que s’ha desvinculat del Club per emprendre un nou projecte professional

Mateo Rubio serà el nou entrenador del Barça B de bàsquet la temporada 2020-21. El tècnic barceloní, que fins ara era l’entrenador de l’equip júnior, agafa el relleu de Diego Ocampo, que s’ha desvinculat per emprendre un nou projecte professional. El Club li desitja a Ocampo molta sort, tant en l'aspecte personal com professional.

“Una gran il·lusió”

“Poder entrenar un grup de jugadors joves, amb talent i projecció, genera il·lusió en el seu entrenador. Molts d’ells són formats a la casa, tenen grans hàbits de treball gràcies als seus anteriors entrenadors. Poder gaudir de tot això al nostre club i amb un cos tècnic de gran experiència és el millor que et pot passar”, comenta Rubio als mitjans del Club.

“Els objectius seran individuals més que grupals. Els nois han de seguir millorant, però també estem en una Lliga molt competitiva i hem d’aprendre a donar el pas endavant per millorar i demostrar competitivitat a la Lliga. Tots junts donarem el 100% del que tenim”, ha acabat dient el nou tècnic del Barça B.

Gran experiència

Mateo Rubio compta amb una dilatada experiència a les Lligues LEB. Ha entrenat l’Hospitalet durant més d’una dècada, amb el qual va aconseguir un ascens de la LEB Plata a la LEB Or l’any 2005. A banda de l’equip riberenc, Rubio ha tingut experiències al Cantàbria Baloncesto o al Tarragona.

 Internacionalment, Mateo Rubio va ser tècnic del Club Trouville uruguaià i va ser seleccionador nacional del país el 2014.

Quatre temporades de blaugrana

Rubio va entrenar dues temporades el Barça CBS (2016-18), en les quals va aconseguir l’ascens de la Copa Catalunya a la Lliga Femenina 2. Posteriorment, el 2018, va passar a formar part de l’estructura tècnica del bàsquet formatiu, en què ha estat l’entrenador del júnior i també entrenador ajudant del Barça B de Diego Ocampo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut