Barça Lassa B – CB Cáceres (64-68): De menys a més

Els blaugranes recuperen 25 punts però no poden endur-se el triomf en el debut a la LEB Oro

El Barça Lassa B iniciava el seu camí a la LEB Oro 2018/19 de la ma de del seu nou entrenador, Diego Ocampo i els blaugranes s’han trobat amb 25 punts avall (19-44) en el minut 7 del 2n quart. Els joves blaugranes han arribat a recuperar la diferència en el darrer quart però no ha estat possible emportar-se el triomf

L’encert ofensiu marca

No començaven bé les coses en el debut del Barça Lassa B de bàsquet. En el minut 6 del primer quart, el CB Cáceres obria escletxa en el marcador (4-12) i obligava a Ocampo a demanar el seu primer temps mort. Els blaugranes no agafaven el ritme ofensiu i els extremenys es trobaven còmodes en el llançament exterior i un 9 a 24, en el marcador, tancava el primer quart.

En el segon quart, la defensa visitant mantenia el seu alt nivell i no deixava al Barça Lassa B recuperar. Els extremenys s’allunyaven (17-41) en el minut 6 del segon període. En els darrers minuts, els blaugranes han millorat el seu ritme de joc i han aconseguit rebaixar la renda, per arribar al descans amb el resultat de 26-44.

Esforç titànic

A la represa els barcelonistes sortien amb força i un parcial de 4 a 0 en dos minuts feia que l’entrenador del CB Cáceres, Antonio Bohigas, demanés temps mort. La defensa blaugrana feia que els visitants no anotessin la seva primera cistella fins el minut 6 i dos triples consecutius d’Aleix Font situaven el 42 a 46 en el marcador a manca de 3’38” per a la fi del quart i manca d’un minut pel final del quart, a només dos punts (47-49) i finalitzar el quart amb 47 a 50.

El Barça Lassa capgirava el marcador en darrer quart. Un bàsquet d’Aleix Font (55-54) els tornava a posar al capdavant en el marcador a manca de poc més de 7 minuts per a la fi del partit. A partir d’aquest moment naixia un nou partit i la igualtat era present a la pista i en el marcador.

A l’equador del quart tot estava per decidir (60-61). El CB Cáceres va agafar una petita distància (60-65) a 3’34” del final i Ocampo va mirar d’aturar-la sol·licitant temps mort. A l’últim minut s’entrava amb un 62-68 favorable a Càceres que va ser definitiu.

Aquí podeu consultar les estadístiques del Barça Lassa B – CB Cáceres Patrimonio de la Humanidad