Nou format per finalitzar la LEB Plata

Nou format per finalitzar la LEB Plata

El 25 de maig es decidirà si es dona per acabada la competició o es disputa un play-off d’ascens

La Federació Espanyola de Bàsquet ha donat per acabada la segona fase de la LEB Plata, segons ha comunicat aquest divendres. La FEB ha explicat en el seu comunicat que, el 25 de maig, es prendrà la decisió definitiva de si es pot reprendre la competició amb un play-off o si es dona per acabada.

Si no es pot tornar a jugar per raons sanitàries, els tres primers classificats, que són el Baloncesto Múrcia –que pujaria de categoria sigui quin sigui el desenllaç-, el Bàsquet Girona i el Tizona, serien els nous equips de la LEB Or.

El play-off

En cas que hi hagi llum verda per disputar el play-off exprés, aquest el jugarien cinc dels vuit primers equips classificats amb el següent format. El cinquè i sisè jugarien un partit per decidir quin és el rival del segon classificat, mentre que el tercer i el quart classificat s’enfrontarien entre ells. Els guanyadors pujarien a la LEB Or.

En el cas del Barça B, que és el setè classificat, el Club ha mostrat interès a poder disputar el nou format de play-off si algun equip renuncia a jugar la fase final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut