El Júnior cau a la final del Torneig de l’Hospitalet

El Júnior cau a la final del Torneig de l’Hospitalet

Els blaugranes es van desfer del Baskonia i l’Unicaja però no van poder amb el Madrid

El Júnior A ha quedat segon, aquest cap de setmana, en el tradicional torneig nadalenc Ciutat de l’Hospitalet, celebrat de divendres a diumenge. Els blaugranes van desfer-se d’equips de primer nivell com el Baskonia o l’Unicaja, però van caure a la final contra un Reial Madrid (53-73) molt dominant en l’aspecte físic.

Els nois de Roger Grimau van acabar la fase de grups com a líders del Grup A, després d’imposar-se al Real Betis Baloncesto (83-54), al Fundación 5+11 Baskonia (69-79) i a l’amfitrió CB L’Hospitalet (52-70).

El Barça es va enfrontar a les semifinals a l’Unicaja, en un duel de moltes alternatives que es va decidir a la pròrroga. Dame Sarr, escollit en el millor cinc del campionat, va enviar els blaugranes a la final amb un triple guanyador quan només restava un segon al cronòmetre.

Tot i el bon joc mostrat durant tot el torneig, el Barça va caure derrotat a la final contra el Reial Madrid (53-73), l’equip amb més potencial físic que ha passat aquest cap de setmana per L’Hospitalet.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut