El Cadet A guanya el torneig de L’Hospitalet en un gran cap de setmana formatiu

El Mini i l’Infantil B també han estat campions en altres tornejos

La base blaugrana ha recollit aquest cap de setmana els fruits a la bona feina feta durant aquest primer tram de temporada. I és que els tres equips formatius que participaven en tornejos prenadalencs s’han acabat erigint campions, amb el destacat triomf del Cadet A en el Torneig Ciutat de L’Hospitalet en la seva primera edició U16.

El triomf del Cadet A ha arrodonit un gran cap de setmana de tornejos, on l’Infantil B s’ha imposat en el Torneig Vila de Parets i el Mini ha guanyat el Torneig Topbasket Sabadell.

El Cadet A va tenir un dur camí a L’Hospitalet des de la fase de grups, on va superar el Maccabi Tel-Aviv (80-67) i l’equip local, l’Aese d’Hospitalet (28-111). Els nois d’Álvaro Salinas es van imposar a les semifinals al Joventut de Badalona (69-58), gràcies a un gran inici defensiu.

La final, contra el Reial Betis, va ser un duel molt competitiu i físic, que es va acabar resolent a favor dels blaugranes en un últim quart de gran esforç col·lectiu a camp propi (79-70).

Gran paper de l’Infantil B i el Mini

Per la seva banda, l’Infantil B es va proclamar campió del Torneig Vila de Parets, després de superar al Reial Madrid (69-53) a la final. Pel camí, van quedar altres pedreres ACB com el Joventut de Badalona, el Basket Zaragoza, el Bàsquet Manresa i el Bàsquet Girona.

El tercer equip blaugrana que va arrodonir el cap de setmana va ser el Mini, capaç d’imposar-se en el Torneig Topbasket Sabadell, que va reunir equips com el Joventut de Badalona, el Club Bàsquet Manresa, el Bàsquet Girona o el Club Bàsquet Hospitalet.

Els més petits de la pedrera del Barça, acostumats a competir en categoria infantil, van guanyar el torneig amb pilota i cistelles petites, en una actuació coronada a la gran final contra el Joventut (58-35).