Madrid - Barça: S'escapa la final de l'Eurolliga Júnior (72-54)

Madrid - Barça: S'escapa la final de l'Eurolliga Júnior (72-54)

Els de Roger Grimau acaben segons de grup de les ANGT i no podran lluitar per aixecar el títol

No ha pogut ser i el Júnior del Barça de bàsquet no podrà lluitar per jugar la final de la ANGT de Kaunas. I és que, després de guanyar els dos primers partits de la fase de grups, la derrota contra el Madrid en el tercer i definitiu duel deixa els de Roger Grimau com a segons de grup. En un partit en què ha destacat Jan Vide, amb 27 punts, especialment amb els 16 del tercer parcial. Minuts en què s'ha trencat la igualtat inicial i que ha decantat l'enfrontament a favor dels blancs pràcticament de forma definitiva. 

Es trenca després del descans

El resultat al pas per vestidors, amb el 28-28 en què les defenses han estat importants, ha marcat l'equilibri que s'ha vist sobre el parquet en els dos primers quarts. Jakucionis, amb 12 punts, ha estat el jugador més inspirat en atac. De fet seu ha estat el llançament de tres que ha posat el 28-28 del descans. Per part del Madrid, Hugo González ha liderat l'atac blanc amb vuit punts. 

Però a la represa el Madrid ha sortit millor, amb grans minuts de Jan Vide, amb els ja esmentats 16 punts del tercer quart. A més, el bon moment defensiu dels blancs i l'encert ofensiu ha obert la primera gran escletxa (43-36, min 26).

Un parcial de 9-0 en els minuts finals d'aquest tercer quart ha acabat de trencar el partit (52-36, min 30). Perquè aquest +16 ja ha estat molt difícil de capgirar per al Barça, que ha acabat perdent per 72-54. 

LA FITXA

MADRID, 72

BARÇA, 54

Madrid: Diagne, Demin, Hugo González, Bosnjakovic, Vide -cinc inicial- Asier Miguel, Nowicki, Traore, Laso, Delicado, Diop, Santano. 

Barça: Villar, Dame Sarr, Voronin, Traore, Jakucionis -cinc inicial- Iruela, Salo, Sanmartín, Nimaga, Moure, Fàbrega.

Parcials: 17-14 / 11-14 (28-28) / 24-8 (52-36) / 20-18 (72-54)

Àrbitres: Rain Peerandi, Tzanis Agrafiotis, Bogna Podkowinska. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut