Steve Nash i Stu Holden, de visita a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Steve Nash i Stu Holden, de visita a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

El dos vegades MVP de l’NBA i l’exjugador de la selecció USA de futbol, interessats en conèixer el model formatiu blaugrana

Dilluns a la tarda la Ciutat Esportiva Joan Gamper ha comptat amb dos visitants il·lustres. L’exjugador de bàsquet Steve Nash i l’exjugador de futbol Stu Holden, han visitat les instal·lacions blaugranes de Sant Joan Despí. Ambdós estan involucrats amb el RCD Mallorca i volien conèixer en primera persona el funcionament formatiu blaugrana.Han estat rebuts per Xavier Vilajoana i Joan Bladé, membres de la junta directiva del Club i s’han traslladat al pavelló de bàsquet on han pogut saludar a Juan Carlos Navarro, rival de Nash a l’NBA i en campionats del món de bàsquet, i a Kevin Pangos, jugador del primer equip del Barça Lassa.

També han tingut l’oportunitat de trobar-se amb els jugadors del Barça Lassa B de bàsquet. Vilajona i Bladé han regalat una samarreta del FC Barcelona a Nash i Holden, amb el seu nom i el número que portaven quan estaven en actiu.Posteriorment han visitat els camps d’entrenament de futbol de la Ciutat Esportiva i han visitat la residència de jugadors de La Masia, on han estat rebut per Carles Folguera. Nash i Holden han estat especialment atents i admirats a les explicacions de Folguera respecte al projecte formatiu de Masia 360, que està portant a terme el FC Barcelona.

El model de formació blaugrana causa interès arreu i el mitja de comunicació Bleacher Report, que seguia la visita dels dos exjugadors a Barcelona, han entrevistat a Xavier Vilajona, com a responsable del futbol formatiu a la directiva blaugrana, per saber com s’estructuren i com treballen les categories de formació blaugranes.Finalment, Nash i Holden han visitat el camp d’entrenament Tito Vilanova i han valorat de manera molt positiva les instal·lacions i la feina que s’està realitzant amb els més joves, un exemple pel seu treball a Mallorca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut