L’altra batalla de Kaunas

L’altra batalla de Kaunas

El júnior buscarà la corona continental a l’ANGT

L’Eurolliga no és l’únic títol pel que el Barça lluitarà a Kaunas. I és que el Júnior competirà a la final a vuit de l’Adidas Next Generation Tournament (ANGT) per fer-se amb la corona continental de la seva categoria, després d’aconseguir una brillant classificació al mes de març a Zadar.

Els rivals

L’equip de Roger Grimau forma part del Grup A, juntament amb Reial Madrid, el Panathinaikos i l’Estrella Roja. Seran tres partits en tres dies -del dijous 18 de maig al dissabte 20 de maig- i qui acabi líder del grup s’enfrontarà diumenge al millor del Grup B, conformat pel Joventut Badalona, el Zalgiris, el Mega i el NGS Team (un combinat de joves estrelles).

La final a vuit es juga íntegrament al Kaunas Sports Hall, antiga casa del Zalgiris. El pavelló s’ha reformat i acull esdeveniments culturals, però tornarà a reviure els seus millors dies com a meca del bàsquet al país bàltic.

Un equip molt jove

El Júnior blaugrana forma amb una majoria de jugadors nascuts al 2006 i 2007, entre ells Kasparas Jakucionis i Dame Sarr, que ja han debutat en partit oficial amb el primer equip.

A més, el Barça compta amb dos convidats, Makar Voronin i Youssuf Traoré, provinents ambdós del Lucentum Alicante, per apuntalar la pintura de cara a una cita tan exigent.

El calendari del Barça

Dijous 18/5: 8h a Barcelona, 9h a Kaunas. Barça – Panathinaikos

Divendres 19/5:  8h a Barcelona, 9h a Kaunas. Estrella Roja – Barça

Dissabte 20/5: 9.15h a Barcelona, 10.15h a Kaunas. Reial Madrid – Barça

Diumenge 21/5: Per confirmar

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut