El Júnior busca un bitllet per a la fase final de l’Eurolliga

El Júnior busca un bitllet per a la fase final de l’Eurolliga

El Barça competirà a Zadar per un lloc a Kaunas

El Júnior del Barça (equip U18) buscarà aquest cap de setmana un bitllet per a la fase final de l’Eurolliga. Els nois de Roger Grimau i Víctor Sada disputaran des del divendres 3 de març al diumenge 5, a Zadar (Croàcia), un torneig classificatori Adidas Next Generation Tournament (ANGT), on només el campió aconseguirà una plaça per a la fase final de Kaunas.

L’ANGT de Zadar reunirà vuit equips dividits en dos grups. El Barça ha quedat emmarcat al Grup B, juntament amb l’amfitrió KK Zadar, el Helsinki Basketball Academy i el Next Generation Team Zadar, un combinat format per alguns dels millors joves d’Europa que no juguen a cap dels equips participants.

El Grup A el formen el Casademont Zaragoza, el Cedevita Olimipija Ljubljana, el Maccabi i l’Stellazzurra. Els dos primers de cada grup es jugaran a la final un lloc per ser a Kaunas, on els guanyadors dels quatre ANGT classificatoris, l’actual campió de l’Eurolliga Júnior i tres convidats es disputaran la corona europea, en paral·lel a la Final Four absoluta.

El conjunt blaugrana debutarà el divendres 3 de març, a les 13.30h, davant el Helsinki Basketball Academy. Tot el torneig es podrà veure en directe al canal de YouTube de l'Eurolliga.

El calendari del Barça

Jornada 1: 3 de març, 13.30h, vs Helsikni Basketball Academy

Jornada 2: 4 de març, 11.15h, vs Next Generation Team Zadar

Jornada 3: 4 de març, 20.15h, vs KK Zadar

Possible final: 5 de març, horari a confirmar

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut