fcb.portal.reset.password
L'atleta blaugrana Caridad Jerez, en el transcurs de la prova de 100m tanques

Caridad Jerez, campiona d'Espanya en 100m tanques / FOTO: José Antonio Miguelez - RFEA

L’atletisme blaugrana ha saldat la seva participació en el 94è Campionat d’Espanya Absolut d’Atletisme amb un total de 25 medalles (6 ors, 11 plates i 8 bronzes). El Barça ha ocupat la tercera posició del medaller, per darrere del València Terra i Mar i el Playas de Castelló. En el còmput total de medalles, el Barça és el club que més n’ha aconseguit i, alhora, el que més punts totals ha acumulat com a equip.

Alcobendas ha estat la seu d’aquest nou Campionat d’Espanya, celebrat aquest darrer cap de setmana. En clau blaugrana, destaquen les victòries d’Adrià Burriel als 100 metres llisos; d’Ivan Jesús Ramos, als 200 metres llisos; de Manuel Olmedo, als 1.500 metres; de Jordi Sánchez, en llançament de Javelina; de Caridad Jerez, als 100 metres tanques, i de Sabina Asenjo, en llançament de disc.

És clar que també s’han de valorar les medalles de plata aconseguides per Jackson Quiñonez (110 m tanques); Javier Bermejo (altura); Dídac Salas (perxa); Jean Marie Okutu (longitud); PJ Cuesta (disc); Lucas Bua de Miguel, Ignacio Laguna, Sergi Torres i Pau Fradera (relleu 4x400); Esther Guerrero (800 m); María Teresa Urbina (3.000 m obstacles); Carla Franch (perxa); Raquel González (10.000 m marxa), i Carla Franch, Plácida Martínez, Ingrid Andrés i Claridad Jerez (relleu 4x100). Per últim, Rubén Pros (100 m), Lucas Bua de Miguel (400 m), Manuel Concepción (perxa), Carlos Tobalina (pes), PJ Martín (martell); Plácida Martínez (100 m), i Alba Casanovas (400 m tanques) també han aconseguit una medalla per a l’atletisme blaugrana.

Tornar a dalt