El Barça Sub20 d’Atletisme, subcampió al Dynamics New Athletics de Saragossa

El Barça Sub20 d’Atletisme, subcampió al Dynamics New Athletics de Saragossa

Els blaugranes van mostrar un gran nivell en totes les especialitats per adjudicar-se la segona posició de la prestigiosa prova

El Barça d’Atletisme està d’enhorabona. Els blaugranes van obtenir la segona plaça del podi després de demostrar un nivell excel·lent en les especialitats de la prestigiosa prova del Dynamics New Athletics , disputada a Saragossa. 

En una emocionant jornada esportiva, l'equip Sub20 del Barça va aconseguir superar forts competidors, posicionant-se a la classificació general per davant del Cueva de Nerja i només per darrere del Playas de Castelló, demostrant una vegada més el nivell d'excel·lència dels seus joves atletes.

Un dels atletes més destacats va ser Adrian Priego, que va demostrar la seva determinació i habilitats atlètiques per adjudicar-se la victòria als 400 metres llisos, i amb un paper important en el relleu final mixt de la caça. Els atletes i les atletes del Barça van lluitar amb tenacitat per assegurar-se la segona posició en aquesta emocionant prova.

L'equip va estar format per atletes excepcionals, cadascun aportant el seu talent en les diferents disciplines:

- Xandri Sitjà, Axel Sáez, Helena Santacana i Martina Zunino en el 4x400 mixt.

- Alejandro Muñoz en salt d’alçada.

- Ingrid Valcárcel en llançament de pes.

- Martí Fontanals en salt de longitud.

- Helena Santacana en els 60 metres tanques.

- Jazmin Romeu en els 60 metres llisos.

- Adrián Priego en els 400 metres llisos.

- Natalia Benito, Adrián Priego, Martina Zunino, Bruno Maturana en el rellevant relleu mixt de la caça.

Aquest èxit destaca el compromís i la dedicació dels joves atletes blaugranes, que continuen situant a les posicions més altes el nom del club en competicions nacionals i internacionals. Felicitats a l'equip Sub20 pel seu impressionant rendiment al Dynamics New Athletics!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut