El Barça d’Atletisme, Campió de Catalunya de Clubs

El Barça d’Atletisme, Campió de Catalunya de Clubs

En una jornada èpica, celebrada a Sabadell, el Barça ha aconseguit una fita memorable després de coronar els seus equips sub-20 masculí i femení com a campions de Catalunya de Clubs d'Atletisme en Pista Coberta. Un fet que no succeïa des de fa molt temps i que reflecteix l'aposta del Club per cultivar i nodrir el talent local.

Les atletes femenines, liderades per un grup extraordinari, van dominar la competició de principi a fi, amb una execució impecable en el seu camí cap al títol. Les atletes destacades que van formar part d'aquest triomf són Jazmín Romeu, Marina Polo, Martina Zunino, Julia Lahosa, Natalia Benito, Mar Serrano, Helena Santacana, Elda Romeva, Gabriela Ruiz, Ingrid Valcárcel, Paula López, Inés Moran i Noa Martínez.

D'altra banda, l'equip masculí sub-20 va viure una competició més renyida que va culminar en un emocionant final. Els integrants d’aquesta fita són Ivan García, Marcel Bonet, Xandri Sitja, Ignasi López, Albert Alsina, Biel Morancho, Adrián Priego, Martí Fontanals, Joaquim de la Calzada, Adrià Ripollés, Alejandro Muñoz, Iñaki López, Alex Cabrelles i Xavi Rafart.

L'esperit d'equip i la competitivitat que es va respirar durant tota la jornada va ser excepcional, destacant la unió i l'esforç d'ambdós conjunts. Aquest doble triomf és una mostra de la visió del FC Barcelona d'apostar pel talent local i construir un futur sòlid basat en la joventut i l'excel·lència.

En el podi femení, l'Aldhara Lleida UA es va classificar com a subcampió, seguit per l'AA Catalunya en el tercer lloc. Mentre que en la categoria masculina sub-20, el CA Igualada va quedar en segona posició, seguit pel Cornellà At. en el tercer lloc.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut