Yulimar Rojas amplia la seva història amb el quart Mundial

Yulimar Rojas amplia la seva història amb el quart Mundial

L'atleta del FC Barcelona aconsegueix el seu quart or mundial de forma consecutiva en la categoria de triple salt a l'aire lliure

L'atletisme blaugrana està de celebració. L'atleta veneçolana del FC Barcelona, Yulimar Rojas, ha tornat a penjar-se l'or, aquest cop al Mundial de Budapest, i es converteix en la primera dona de la història en aconseguir quatre títols mundials de forma consecutiva en la categoria de triple salt a l'aire lliure.

 

Amb una marca de 15.08 metres, Yulimar Rojas s'ha banyat en or i ha fet encara més història. Ara bé, no ha estat fàcil. L'atleta barcelonista ha engrandit la seva llegenda en una jornada plena de sofriment. Perquè s'ha proclamat guanyadora en l'últim intent, en el sisè salt i quan estava en vuitena posició després de registrar dos salts nuls. Amb ràbia i llàgrimes, Yulimar Rojas ha engrandit la seva llegenda i el seu palmarès. 

 

La més llorejada

L'atleta veneçolana no perd cap Mundial d'ençà de Londres 2017. És la més llorejada en la disciplina de triple salt a l'aire lliure amb quatre ors mundials, i a més de manera consecutiva. Però, a més, ha guanyat totes les competicions on ha participat des de fa més de dos anys. Or en tots els Mundials on ha comparegut, tant a l'aire lliure (Londres 2017, Doha 2019, Oregon 2022 i Budapest 2023), com sota sostre (Portland 2016, Birmingham 2018 i Belgrad 2022), i podi en tots els Jocs Olímpics (plata a Rio 2016 i or a Tòquio 2020). 

Yulimar Rojas engrandeix el seu palmarès i la seva llegenda. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut