Yulimar Rojas guanya el premi d'Atleta de l'Any en proves de camp

Yulimar Rojas guanya el premi d'Atleta de l'Any en proves de camp

L’atleta del FC Barcelona acaba el 2023 com a invicte, campiona dels Jocs Centreamericans de San Salvador i campiona del Mundial d’Atletisme de Budapest

Yulimar Rojas ha tornat a ser protagonista dels World Athlete of the Year, que organitza World Athletics, després de ser nomenada la millor 'Atleta de l'Any' 2023 en proves de camp. I és que l'atleta del FC Barcelona, plusmarquista mundial de triple salt, ha tingut un 2023 ple d'èxits. 

L'últim, a la Diamond League 2023, quan la veneçolana va pujar al lloc més alt del podi després d’una magnífica actuació a Eugene (Estats Units), amb un cinquè salt de 15,35 metres que li va permetre guanyar la tercera Diamond League consecutiva i establir la millor marca de l'any.

D’aquesta manera, Rojas acabarà el 2023 com a invicte, també sent campiona dels Jocs Centreamericans de San Salvador (15,16m) i campiona del Mundial d’Atletisme de Budapest (15,08m).

Però Yulimar Rojas no s'atura, perquè ja prepara amb les màximes garanties la principal prova del 2024: els Jocs Olímpics de París. A la capital francesa defensarà la medalla d’or aconseguida a Tòquio.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut