Primeres medalles per als blaugranes

Primeres medalles per als blaugranes

Després de dues jornades, repassem l’actualitat del Campionat d’Espanya

El Barça d’atletisme es troba a Ourense en plena disputa del campionat d’Espanya de “short track”. Tot i les baixes, l’expedició formada per 19 atletes, vol realitzar un gran campionat i obtenir les mínimes de cara al mundial de Glasgow.

Entre les jornades d’ahir i d’avui, ja són un gran nombre d’atletes blaugranes que han competit en les diferents modalitats. Ja s’han obtingut les primeres medalles.

En la jornada d’ahir i d’avui al matí, els resultats dels atletes del Barça han estat els següents: En els 60 metres femenins, Jazmin Romeu i Celia Payrato s’han quedat a les semifinals. Stephanie Saavedra també s’ha quedat a semifinals en els 400 metres i Marcos Rojo, en els 1500 metres, tampoc ha pogut aconseguir una plaça per la final.

En la sessió de tarda, Ugaitz Pérez ha estat 10è en salt d’alçada masculí (2,01 m) i en el femení, Paula López, ha acabat en 9a posició (1,70 m). En salt de llargada femení, Carmen Rosales ha acabat cinquena (6,17 m) i als 3000 metres llisos, Gonzalo Parra ha acabat cinquè.

Pol Elvira, en la segona semifinal dels 60 metres masculins, ha obtingut el record d’Espanya sub-20, amb un temps de 6,68 segons. Posteriorment, a la final, ha acabat en siena posició.

Primeres medalles

El final de la sessió ha deixat les primeres medalles per l’equip blaugrana; Alba Borrero ha aconseguit la tercera plaça als 60 metres llisos, amb 7,35” segons. Mónica Borraz, en llançament de pes, ha quedat subcampiona d’Espanya amb un llançament de 15,16 metres.

La resta de medalles estaran en joc demà diumenge, a partir de les 10:00 hores, en l’última jornada del Campionat d’Espanya.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut