Subcampionat i tercera posició al Campionat d’Espanya de Clubs

Subcampionat i tercera posició al Campionat d’Espanya de Clubs

Podi de l’atletisme blaugrana a Antequera, amb una marca mínima per a les olimpíades de Jordan Diaz

L’Atletisme blaugrana ha competit aquest dissabte 10 de febrer al Campionat d’Espanya de clubs de “short track” a Antequera. Els nois han competit a partir de les 14 hores i han obtingut el subcampionat a la Copa Joma, mentre que les noies, a partir de les 16 hores han acabat en 3a posició a la Copa Iberdrola.

Copa Joma

L’equip masculí del Barça no ha pogut sumar el seu 21è Campionat d’Espanya de Clubs després d’una bona competició dels seus atletes, que finalment no han pogut superar al Playas de Castellón.

Els Blaugranes han fet una molt bona competició, amb moltes modalitats on han aconseguit els 8 punts, però no ha estat suficient per imposar-se al Playas de Castellón. El Barça ha acabat amb 74 punts la competició, aconseguint la segona plaça del campionat.

Registre Olímpic

Jordan Diaz, després d’un any sense competir, s’ha proclamat campió i  ha aconseguit la mínima directe per als jocs olímpics de París d’aquest any en la modalitat de triple salt. El saltador del Barça ha obtingut la segona millor marca mundial de l’any en la modalitat amb un salt de 17,37 metres en el seu segon intent. Amb aquesta marca, l’atleta blaugrana sumava els 8 punts per al Barça en la competició.

Bon paper dels blaugranes

Els atletes del Barça han fet un molt bon campionat obtenint els 8 punts en vàries de les modalitats disputades. Sumat a la gran marca de Jordan Diaz en el triple salt, Pablo Sánchez-Valladares s’ha imposat (1:49,50) en els 800 metres, Carlos Tobalina ha quedat primer en el llançament de pes (19,99 metres), Pol Elvira ha guanyat els 60 metres llisos amb 6,73” i en salt d’alçada, Ugaitz Pérez amb 2,07 metres, ha obtingut la victòria.

A part, en els 400 metres llisos, Lucas Bua, en els 4x400 metres i en els 1.500 metres, Enrique Herreros, han aconseguit la tercera posició.

Copa Iberdrola

Les atletes blaugranes han acabat la competició en 3a posició amb 73 punts. Les noies de l’atletisme han protagonitzat una gran competició, amb bons resultats en les diferents proves que han participat.

Alba Borrero ha sumat els 8 punts en quedar primera de la prova dels 60 metres llisos amb un temps de 7,33”. Als 1.500 metres Raquel Echevarria ha quedat en segon lloc, mateixa classificació que ha obtingut Monica Borraz a llançament de pes i Elba Parmo als 60 metres balles. Celia Payrato als 200 metres, Stephanie Saavedra als 400 metres i Miriam Costa als 3.000 metres, han quedat en tercera posició de les seves respectives modalitats.

Les blaugranes han arribat en tercera plaça a les dos últimes proves del campionat, el 4x400 metres i al triple salt.

Elda Romeva acaba en tercera posició la prova de triple salt i per tancar la competició, la final dels 4x400 les noies del Barça han acabat en quarta plaça.

Bona competició per a les atletes i els atletes del Barça que han aconseguit dos podis en el Campionat d’Espanya de Clubs d’Antequera.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut