Dos medalles a l’última jornada

Dos medalles a l’última jornada

Aleix Pi i Carlos Tobalina subcampions d’Espanya en les seves disciplines

El Barça d’Atletisme tanca el Campionat d’Espanya amb una jornada de diumenge on dos dels seus atletes han obtingut subcampionats d’Espanya. Les dos medalles de plata es sumen a les d’ahir de Alba Barrero en els 60 metres llisos  i Mónica Borraz en llançament de pes.

Els blaugranes iniciaven l’última jornada del Campionat d’Espanya a Ourense amb la participació de set atletes en les diferents proves a disputar.

Els resultats

En els 60 metres tanques, Elba Parmo no ha pogut guanyar-se un lloc en la final de la competició i s’ha quedat a les semifinals. A la final dels 1.500 metres llisos, Miriam Costa ha acabat en 9a posició, amb un temps de 4:32,88 minuts. Elda Romeva ha acabat sisena a la final del triple salt, i Lucas Bua no ha pogut acabar la proba de la final dels 400 metres llisos. En els 800 metres llisos Pablo Sanchez – Valladares ha acabat en 8a posició.

Subcampions

Aleix Pi, a la final de salt de perxa, ha obtingut el subcampionat d’Espanya. El saltador ha acabat amb 5,45 metres, la seva millor marca de la temporada, i ha acabat empatat amb Isidro Leyva, primer classificat.

En llançament de pes, Carlos Tobalina no ha pogut revalidar títol però ha obtingut un meritòri subcampionat. El llançament que li ha donat la medalla de plata ha estat de 19,99 metres, millor marca de la temporada pel llançador blaugrana, que s’ha quedat molt a prop de revalidar el títol.

Amb aquestes dos medalles de plata, el Barça d’atletisme suma un total de quatre medalles en el Campionat d’Espanya que s’ha disputat aquest cap de setmana a Ourense.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut