El Barça d'Atletisme sots-18 aconsegueix la segona posició en el Campionat d’Espanya de Sòria

El Barça d'Atletisme sots-18 aconsegueix la segona posició en el Campionat d’Espanya de Sòria

Ámbar Tomás s’ha classificat per a l’europeu després d’imposar-se en categoria sots-20

El Barça d’Atletisme ha aconseguit una meritòria segona posició en el Campionat d’Espanya de Sòria en categoria sots-18. Els blaugrana, campions en categoria sots-16 l’any passat, defensaven el títol i, malgrat no poder repetir la victòria, han demostrat les seves habilitats atlètiques amb un rendiment excepcional. 

L’equip blaugrana ha acumulat un total de 122 punts en la competició gràcies al rendiment ofert per Albert Bartolí, Albert Alsina, Max Ordoyo, Biel Morancho, Xavier Rafart i Ignasi Lopez. 

El club guanyador d’aquesta edició en la categoria sots-18 ha estat l’Escola d’Atletisme Plasencia, amb un total de 102 punts, mentre que el tercer classificat ha estat el Trops-Cueva de Nerja.

D'altra banda, cal destacar l'excel·lent actuació individual d'Ámbar Tomàs, que s'ha proclamat guanyadora a la categoria sots-20. Amb un rendiment impressionant, Ámbar Tomàs s'ha classificat per al campionat europeu de cross que tindrà lloc a Brussel·les el pròxim mes de desembre. Amb una destacada actuació a mitja prova, ha arribat amb claredat a la meta, consolidant-se com una atleta de gran promesa per al Barça d'atletisme. 

Enhorabona a tots els participants per les seves notables actuacions i èxits esportius.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut