19 atletes blaugranes al Campionat d’Espanya

19 atletes blaugranes al Campionat d’Espanya

La representació del Barça buscarà revalidar el gran paper de lúltim Campionat d'Espanya

El Barça d’atletisme comença avui mateix el Campionat d’Espanya de Short Track, que celebra l’edició d’enguany a Ourense del 16 al 18 de febrer. Els atletes del club aprofitaran el campionat per intentar obtenir les marques mínimes pel mundial de Glasgow del mes de març.

L’expedició blaugrana era el tercer club amb més representació amb 23 atletes, però finalment i a causa de les baixes d’última hora, seran 19 les i els atletes que conformin l’equip culer. La baixa de Jordan Díaz, que ve d’assolir la mínima per a les olimpíades, el passat cap de setmana al campionat d’Espanya de clubs, és baixa per unes molèsties musculars. Si la recuperació va segons l’esperat,  està previst que torni a competir el 23 d’aquest mes al Meeting de Madrid.

L’any passat la representació del club va obtenir 11 medalles durant la competició i espera aquest any repetir i millorar els seus resultats.

Defensa el títol

Carlos Tobalina buscarà el seu quart campionat d’Espanya consecutiu en pista coberta, actualment anomenat short track. El llançador del Barça defensa el títol aconseguit el campionat anterior (20,03 m).

D’avui fins diumenge es disputaran les diferents proves en la pista coberta d’Ourense. La jornada d’avui divendres té inici a les 15:30 hores i s’allargarà fins les 20:40 hores. Demà dissabte la jornada es dividida en dos torns; 10.00 h- 13.35 h el del matí  i 17:35 h – 20:53 h el de tarda. L’últim dia de competició serà diumenge 18 on la jornada s’iniciarà a les 10 hores i finalitzarà a les 12:50 h amb la disputa de l’última prova de la competició.

Tot el campionat es podrà seguir en directe a RTVE Play, Teledeporte i al canal de Youtube de RFEA TV.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut