Meeting de Madrid: Tot un èxit pel Barça

Els blaugranes sumen una victòria, un subcampionat i una tercera plaça en la competició internacional

El Barça d’atletisme tenia una cita de renom en el Meeting de Madrid disputat avui al CDM Gallur. Jordan Díaz que tornava a competir després deixar enrere les molèsties que el van apartar del campionat d’Espanya de la setmana passada, ha aconseguit una nova victòria en la modalitat de triple salt. L’atleta barcelonista ha assolit una marca de 17,52 metres, el rècord del Meeting.

Jordan Díaz ha obtingut aquesta marca competint al costat d’una llegenda del triple salt, Teddy Tamgho, que reapareixia després de 5 anys. L’Atleta francès en una entrevista prèvia veia Jordan com el “futur del triple salt” i no dubta que serà “l’encarregat de batre el rècord del món d’Edwards”.

Gran paper blaugrana

Sumat a la victòria de Díaz, els atletes del Barça han fet un gran Meeting.

Pablo Sánchez – Valladares ha aconseguit la segona posició en la prova dels 800 metres llisos. L’atleta del Barça ha obtingut la seva millor marca personal, acabant la prova amb 1:48:00.

En la Final A dels 800 metres Guillermo Rojo ha estat la llebre en una prova on s’ha acabat obtenint la millor marca mundial de l’any.

Al salt en perxa Aleix Pi, que venia del subcampionat d’Espanya, ha aconseguit una gran tercera posició a la prova de Madrid. El saltador del Barça ha fet la seva millor marca de la temporada en superar els 5,50 metres.

Carlos Tobalina, en llançament de pes, no ha pogut superar el tall. El blaugrana ha aconseguit una marca de 19,36 metres, en una de les proves amb més nivell del campionat.

La competició de repercussió a nivell mundial ha estat tot un èxit per als atletes del Barça. La pròxima cita de “Short Track”  és la disputa del Mundial a Glasgow la setmana que ve.