fcb.portal.reset.password

Olmedo, guanyant la Milla de Cornellà (Foto: Arxiu - FCB)

Fins a quatre atletes del FC Barcelona podrien prendre part als Jocs Olímpics de Londres d’aquest estiu. Es tracta del maratonià Ignacio Ciceres, el velocista Ángel David Rodríguez, el migfondista Mauel Olmedo, Abdelaziz Merzoughi –especialista als 3.000 obstacles- i Jackson Quiñónez, un clàssic en els 110 metres tanques.

Ciceres, amb la plaça assegurada

L’únic blaugrana que té un lloc assegurat a la cita és Ignacio Ciceres, que participarà a la prova de marató, la seva especialitat. La cursa donarà el tret de sortida a la capital britànica el diumenge 12 d’agost.

Mínima ‘A’ per a Olmedo, Rodríguez i Merzoughi

Manuel Olmedo ha obtingut la marca mínima ‘A’ per participar als 800 i 1.500 metres llisos, i està pendent de ser seleccionat per la delegació espanyola. El mateix passa al velocista Ángel David Rodríguez, que podria prendre part als 100 metres llisos, i a l’especialista als 3.000 metres tanques Abdelaziz Merzoughi.

Quiñónez obté la mínima ‘B’

El cinquè atleta del FC Barcelona que té opcions de ser a Londres és Jackson Quiñónez, que ha assolit la marca mínima ‘B’ per ser a la prova dels 110 metres tanques. No obstant, Quiñónez haurà d’esperar que cap altre competidor obtingui la mínima ‘A’ i aleshores podria ser seleccionat.

Tornar a dalt