fcb.portal.reset.password

Dídac Salas /FOTO: JJ VICO

Marc Alcalà /FOTO: JJ VICO

Paula Llistosella /FOTO: JJ VICO

Cristina Lara /FOTO: JJ VICO

Marc Alcalà, Dídac Salas, Paula Llistosella i Cristina Lara, quatre atletes del FC Barcelona, participaran al IAAF Campionat del Món Junior d’Atletisme. Així ho ha anunciat la Reial Federació Espanyola d’Atletisme, que els ha seleccionat de la categoria junior (18-19 anys) a l’haver obtingut les marques mínimes fixades per la Federació Internacional d’Atletisme (IAAF) per a participar en aquests campionats a l’aire lliure. Els campionats es duran a terme a l’estadi Olímpic Lluis Companys i es celebrarà entre el 10 i el 15 de juliol del 2012.

En quatre categories diferents

Els quatre atletes blaugrana participaran en quatre proves diferents. Marc Alcalà participarà als 1.500 metres llisos, Dídac Salas a la perxa, Paula Llistosella als 100 metres i Cristina Lara als 200 metres llisos.

En el cas de Dídac Salas, serà la seva primera competició important després de rebre fa pocs dies el guardó a millor atleta junior masculí de Catalunya. Els atletes blaugranes s’estrenaran el dia 10 i 12 de juliol, i depenent dels resultats obtinguts, seguiran competint la resta de dies fins al 15.

20 anys dels Jocs Olímpics

Aquest campionat del Món Junior d’Atletisme coincidirà amb el 20è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona ’92, celebrats també a l’Estadi Olímpic Lluis Companys. D’aquesta manera es commemorarà aquestes dues dècades d’un esdeveniment que va canviar la imatge i semblança de la ciutat.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();