fcb.portal.reset.password

Jackson Quiñonez guanyador dels 60 m.t. a Saragossa. Foto:Arxiu-FCB

Aquest cap de setmana ha estat ple d’activitat per a l’atletisme del FC Barcelona. El Gran Premi Ciutat de Saragossa, el Campionat de Catalunya absolut en pista coberta i la Copa d’Europa de cros femenina han tingut participació blaugrana.

Bons resultats a Saragossa

La velocitat blaugrana va obtenir excel·lents resultats al Gran Premi Ciutat de Saragossa. Ángel David Rodríguez, en 60 m.ll., i Jackson Quiñónez, en 60 m.t., van pujar a dalt de tot del podi de la prestigiosa reunió. Ambdós van aconseguir la mínima mundialista.

En el mig fons, Jesús Roldan va fer segon als 800 m i Olmedo i Montaner, van ser segon i tercer, en els 1.500 m.

En els concursos, el prometedor Dídac Salas va fer segon a la perxa i Javier Bermejo també va finalitzar segon, a l’alçada.

El representant blaugrana en els 3.000 m., Abdelaziz Merzougui, va finalitzar en tercer lloc.

Campions a pista coberta

En el Campionat de Catalunya de pista coberta, que es va celebrar a Sabadell, el FC Barcelona es va proclamar campió per equips i va tornar a Barcelona amb 19 medalles.

Els blaugranes van aconseguir 10 medalles d’or (5 de masculines i 5 de femenines), 6 d’argent (3 de masculines i 3 de femenines) i 3 de bronze (1 de masculina i 2 de femenines)

Vuitenes a l’Europeu de cros

Castelló va acollir la Copa d’Europa de cros. El FC Barcelona va participar en categoria femenina i va obtenir-hi la vuitena posició.

L’atleta blaugrana millor classificada va ser Jacqueline Martín, que va finalitzar a la posició 27 de la cursa.

Tornar a dalt