El minut a minut de l’Eurocopa i la Copa Amèrica

El minut a minut de l’Eurocopa i la Copa Amèrica

Segueix el dia a dia dels internacionals blaugrana amb les seves seleccions

Dissabte, 10 de juliol

-Leo Messi ha estat escollit MVP del torneig, a més de ser el màxim golejador i màxim assistent. Una Copa Amèrica per a la història!

-Leo Messi ha estat titular i ha disputat els 90 minuts, mentre que Agüero s'ha quedat sense participar. Pel que fa al Brasil, Emerson ha entrat a la segona part substituint a Renan Lodi als 76 minuts, disputant el darrer quart d'hora del partit. 

-L'Argentina és campiona de la Copa Amèrica 2021! Leo Messi i el 'Kun' Agüero s'han proclamat campions de la competició després de superar al Brasil d'Emerson a la gran final per 1-0, gràcies a un gol de Di Maria a la primera part. 

E5-0I4wWEAAZL5S


- Leo Messi, MVP de la Copa Amèrica. El jugador argentí, màxim golejador i assistent, ha estat escollit com a millor jugador del torneig juntament amb Neymar Jr per la CONMEBOL.

- Per amenitzar l'espera et proposem un joc. Recordes els culers que han guanyat la Copa Amèrica? Posa't a prova!

- Amics i rivals, cara a cara aquesta nit. La Copa Amèrica, en joc.

- Brasil i Argentina ja han completat les seves últimes sessions d'entrenament prèvies a la gran final de la Copa Amèrica. El partit es disputarà la pròxima matinada a les 02:00 CEST. En el duel pel tercer i quart lloc del torneig, un gol de Colòmbia a pocs minuts del final va completar la remuntada davant Perú.

Divendres, 9 de juliol

- La selecció argentina s'ha exercit ja a terres brasileres per seguir preparant la final d'aquest diumenge a la matinada.

Dijous, 8 de juliol

- L'Argentina, amb Leo Messi i el Kun Agüero, ja es troba a Rio de Janeiro.

- Sense representants de l'Barça a l'Eurocopa després de l'eliminació de la selecció espanyola i Dinamarca, ens centrem en la Copa Amèrica. En la final que jugaran Brasil i l'Argentina el diumenge a les 02 hores. Les dues seleccions es troben ultimant els detalls d'aquest partit a cara o creu.

Dimecres, 7 de juliol

- Final del partit. Anglaterra s'imposa a Dinamarca (2-1) i Braithwaite, que ha disputat tot el partit, no podrà jugar la gran final. 

- Kane avança a Anglaterra i situa el 2-1 (min 104).

- El partit acaba en empat 1-1 i la semifinal marxa a la pròrroga.

- En marxa la segona meitat de la semifinal.

-Descans a Wembley amb tot per decidir a la segona meitat. En joc, la segona plaça per a la final de l'Eurocopa 2020 en la qual hi serà Itàlia.

- Anglaterra iguala de nou el partit amb un gol en pròpia porta de Kjaer després d'una bona jugada del conjunt local (1-1, min 39).

- Gol de Dinamarca. A la mitja hora de joc el combinat danès s'avança amb un xut de falta directa de Mikkel Damsgaard (0-1).

- La semifinal, en joc des de Wembley!

-Braithwaite, titular en el Dinamarca-Anglaterra. El davanter blaugrana buscarà accedir a la gran final de l'Eurocopa. Molta sort!

- Els jugadors de Dinamarca van arribar ahir a Londres i ara ja es troben preparant els últims detalls abans de la semifinal. Fa dies que es noten els nervis!

- Martin Braithwaite i la selecció danesa s'enfrontaran aquesta nit a Anglaterra (9:00 pm CEST) a l'estadi de Wembley per buscar classificar-se per la gran final de l'Eurocopa, que tindrà lloc el diumenge en el mateix escenari. Després de desfer-se de Gales a vuitens i de la República Txeca a quarts, Dinamarca ja està firmant un campionat històric que vol culminar amb l'accés a la final, on ja espera Itàlia.

- Argentina ja és a la final de la Copa Amèrica després de superar Colòmbia. El partit ha acabat amb empat a un, però la sort ha somrigut a l'albiceleste en la tanda de penals i Messi i Agüero han lograt obtenir el bitllet cap a la gran final. El partit decisiu, amb Brasil i Argentina com a protagonistes, tindrà lloc la matinada de diumenge a dilluns (2:00 am CEST).

Dimarts, 6 de juliol

-La selecció espanyola ha caigut a les semifinals de l'Eurocopa davant Itàlia (1-1, 4-2) després d'una agònica tanda de penals. Un partit molt disputat on els quatre culers convocats per Luis Enrique han estat titulars: Eric Garcia, Jordi Alba, Sergio Busquets i Pedri González.

-Quatre culers titulars a l'Espanya-Itàlia. Els blaugrana Eric Garcia, Jordi Alba, Sergio Busquets i Pedri González, titulars amb el combinat de Luis Enrique. 

- A la Copa Amèrica, l'Argentina del Kun Agüero i Leo Messi buscarà una nova final de la Copa Amèrica. Per arribar a Maracaná, la selecció argentina haurà d'enfrontar-se amb Colòmbia la propera matinada (03:00 CEST). A la final, la Brasil d'Emerson ja espera rival. De marcar, Messi igualaria a Pelé com a màxim golejador de les seleccions sud-americanes. El brasiler en va anotar 77 amb Brasil; Messi en porta 76 amb la selecció argentina.

 

- Jornada de protagonisme blaugrana en les competicions internacionals. A la primera de les semifinals de l'Eurocopa la selecció espanyola buscarà davant Itàlia una plaça per la gran final (9.00 pm CEST). Els blaugranes Èric Garcia, Jordi Alba, Sergio Busquets i Pedri comptaran amb un paper important en la semifinal que tindrà lloc a Wembley. En la prèvia de el partit, Pedri va atendre els mitjans:

- La Dinamarca de Braithwaite ultima els preparatius per disputar una semifinal històrica davant d'Anglaterra. El partit es disputarà demà a les 21.00 pm CEST a Wembley.

- La selecció brasilera ha vençut el Perú per la mínima i ha aconseguit classificar-se per a una nova final de la Copa Amèrica. Un gol de Lucas Paquetá ha estat suficient per a la canarinha, que ha assolit un lloc a la final que tindrà lloc al mític estadi de Maracaná. El rival sortirà de l'Argentina-Colòmbia d'aquesta nit. El blaugrana Emerson Royal no va participar en l'enfrontament.

Dilluns, 5 de juliol

- Però aquest dilluns serà el torn per al Brasil d'Emerson, que disputarà la semifinal de la Copa Amèrica contra el Perú (01 hores). En joc, també, una plaça per a la gran final!

- Pel que fa a la Copa Amèrica, l'Argentina de Messi i el Kun Agüero ja entrena per poder plantar-se a la final de la competició. Aquest dimecres (3am CEST) jugaran la seva semifinal contra Colòmbia.

- Abans, però, es disputarà l'Espanya - Itàlia. Un autèntic partidàs, que es disputarà a Wembley aquest dimarts, a les 9pm CEST. Serà molt difícil per a l'afició de 'La Roja' ser-hi present, per les restriccions de desplaçament de la Covid-19, així que la selecció de Sergio, Jordi Alba, Pedri i Eric Garcia ha fet una crida a tots els espanyols residents al Regne Unit per tal d'animar el conjunt de Luis Enrique. 

- Dinamarca ha donat la sorpresa i és una de les quatre semifinalistes d'aquesta Eurocopa. Martin Braithwaite, orgullós dels seus companys, és una peça important en la selecció danesa, que haurà de lluitar contra Anglaterra per assolir una plaça per a la final. La semifinal serà aquest dimecres, a partir de les 9pm CEST.

- A punt ja per a l'inici de les semifinals de l'Eurocopa i la Copa Amèrica. I fins a vuit blaugranes buscaran un lloc a les finals de les dues competicions de seleccions. Braithwaite (Dinamarca) i Jordi Alba, Sergio, Pedri i Eric Garcia (Espanya) del costat europeu, i Messi i el Kun Agüero (Argentina) i Emerson (Brasil) pel sud-americà. 

Diumenge, 4 de juliol

- Les dues assistències i el gol de Leo Messi en la victòria d'Argentina davant Equador (3-0) li han servit per fer-se amb un nou premi MVP com a millor jugador del partit, el quart que rep en cinc partits disputats. Repassa aquí la seva exhibició:

- Aquesta matinada s'ha definit la segona semifinal de la Copa Amèrica. Després que el Brasil, amb Emerson, certifiqués el pas a la semifinal, hem conegut que l'Argentina i Colòmbia es disputaran l'altre plaça per a la gran final. Leo Messi ha disputat els 90 minuts i ha marcat un gol i repartit dues assistències. Per la seva part, el Kun Agüero ha entrat al partit en els darrers instants en el triomf per 3-0 de l'albiceleste contra Equador.

Dissabte, 3 de juliol

- Ronald Araujo no ha participat en la derrota de l'Uruguai als quarts de final de la Copa Amèrica contra Colòmbia a la tanda de penals després que el partit acabés 0-0. 

- Martin Braithwaite ja és a les semifinals de l'Eurocopa! El davanter blaugrana ha estat titular en una selecció danesaha superat a la República Txeca i s'ha classificat per a unes semifinals d'un gran torneig gairebé tres dècades després, ja que no arribava a aquesta ronda des de l'Eurocopa de 1992, en la que va aixecar el trofeu. La selecció danesa ha arribat a la mitja part amb un 2-0 favorable, però un gol de la República Txeca només començar el segon temps ha ajustat un marcador que ja no s'ha tornat a moure.

-Braithwaite, titular amb Dinamarca contra la República Txeca. Som-hi!

-Aquest dissabte entren en joc quatre culers més! La Dinamarca de Braithwaite s'enfrontarà a la República Txeca en els quarts de final de l'Eurocopa, mentre que l'Uruguai d'Araujo, es veurà les cares amb Colòmbia als quarts de la Copa Amèrica. Finalment, l'Argentina de Messi i Agüero disputarà també els quarts de la Copa Amèrica davant l'Equador. Sort a tots! 

photo1624953335

Divendres, 2 de juliol

-El Brasil ha guanyat per la mínima a Xile (1-0) amb gol de Paquetá en els quarts de final i es classifica per a les semifinals de la Copa Amèrica. Emerson no ha participat en el matx.

La selecció espanyola ha vençut a Suïssa (1-1, 1-3) en una tanda de de penals no apta per a cardíacs i ha aconseguit el bitllet per a les semifinals de l'Eurocopa. Jordi Alba ha tornat a la titularitat, mentre que Pedri i Sergio Busquets no s'han mogut de l'onze que va superar a Croàcia a vuitens de final. Eric Garcia no ha participat en el xoc.

- Descans a Sant Petersburg! La selecció espanyola, per davant en el marcador gràcies al gol de Jordi Alba al 8' de partit.

- S'avança la selecció espanyola ... amb gol de Jordi Alba! El lateral blaugrana, que torna avui a la titularitat, ha golpejat una pilota a la frontal de l'àrea per treure un xut que, després de rebotar en un jugador suïs, ha acabat colant-se dins de la porteria. 

- Ja hi ha alineació d'Espanya per enfrontar-se a Suïssa! Jordi Alba, Sergio Busquets i Pedri parteixen com a titulars en l'onze de Luis Enrique, que buscarà treure el bitllet per les semifinals de l'Eurocopa. Èric Garcia esperarà el seu torn des de la banqueta.

-Aquest divendres entren en joc cinc culers! Sergio Busquets, Jordi Alba, Pedri González i Éric García disputaran amb la selecció espanyola els quarts de final de l'Eurocopa davant Suïssa, mentre que Emerson disputarà amb el Brasil els quarts de la Copa Amèrica contra Xile. Sort a tots els blaugrana!

Dijous, 1 de juliol

- Les seleccions segueixen preparant els quarts de final d'aquest divendres. Cal recordar que els propers partits amb representació de jugadors del Barça seran el divendres, amb l'Espanya-Suïssa (18 hores) i el Brasil-Xile (02 hores). 

Dimecres, 30 de juny

- Aquest dimecres no es disputarà cap partit a l'Eurocopa ni a la Copa Amèrica. Els següents duels amb representació blaugrana seran aquest divendres. La selecció espanyola s'enfrontarà a Suïssa en el duel de quarts de final (18 hores), mentre que el Brasil ho farà davant Xile, en la Copa Amèrica (02 hores). 

Dimarts, 29 de juny

- Pedri, Jordi Alba, Sergio i Eric Garcia han agafat l'avió per anar de Copenhaguen a Sant Petersburg. A la ciutat rusa, els quatre blaugranes disputaran el duel de quarts de final davant Suïssa.  

- Ronald Araujo s'entrena amb l'Uruguai a Rio de Janeiro, abans de viatjar cap a Brasília. 

- Doblet de Messi i assistència màgica per liderar a l'Argentina, el dia en què el Kun Agüero s'ha convertit en centenari amb la selecció. El davanter del Barça ha estat titular i ha jugat 63 minuts. Ha tingut temps de combinar amb Messi en el 0-3.

- I nou rècord per a Leo Messi, que s'ha convertit en el jugador argentí amb més partits amb la selecció albiceleste! Messi suma 148 duels i supera els 147 de Mascherano

mini_3200x2000_Leo_148GOLS-

- S'acaba la fase de grups de la Copa Amèrica. Després del triomf d'Uruguai contra Paraguai (1-0), en un partit sense participació d'Araujo, i de la golejada de l'Argentina contra Bolívia (1-4), amb un doblet de Leo Messi, ja es coneixen els equips que accedeixen a la següent fase:

 

- Aquesta matinada també es juguen els darrers partits de la fase de grups de la Copa Amèrica, amb l'Uruguai - Paraguai i el Bolívia - Argentina. Tant l'Uruguai d'Araujo com l'Argentina de Messi i el 'Kun' Agüero estan classificades ja per als quarts de final, i només queda per decidir la posició en què acaben els seus respectius grups per decidir tots els enfrontaments. Els dos partits es disputaran a les 2h de la matinada, hora de Barcelona. Destacar que Leo Messi es podria convertir en el jugador argentí amb més internacionalitats amb l'albiceleste. 

Dilluns, 28 de juny

- Lenglet, titular, ha jugat els primers 45 minuts, mentre que Griezmann, que ha intervingut en els dos primers gols dels francesos, ha estat substituït al minut 88.

 

- França ha remuntat un 0-1 inicial de Seferovic (min 15). Ho ha fet amb un doblet de Benzema en 1 minut (min 58 i min 59), amb intervenció de Griezmann en tots dos gols, i una rematada potent de Pogba (3-1, min 75). Però Seferovic (3-2, min 84) i Gavranovic (min 90) han forçat la pròrroga. En el temps extra, el resultat no s'ha mogut i l'eliminatòria s'ha decidit en els penals. L'error d'Mbappé davant Sommer ha fet que, finalment, Suïssa jugui els quarts. Ho farà contra Espanya.

- No ha pogut ser i Griezmann i Lenglet diuen adéu a l'Eurocopa. I és que França ha caigut derrotada en la tanda de penals contra Suïssa i no podrà lluitar per guanyar el títol de campió d'Europa.

- I volem fins a Bucarest. Allà tot està a punt per al França - Suïssa. El guanyador serà el rival d'Espanya en els quarts de final. Griezmann i Lenglet, amb França, són titulars en aquesta eliminatòria.

- Sergio, per cert, ha estat MVP del Croàcia - Espanya. 

- Pedri, titular, ha disputat tot l’enfrontament. Eric Garcia i Sergio també han sortit en l’XI inicial, però han estat substituïts al minut 71 i al 102, respectivament. Jordi Alba, per la seva part, ha entrat al terreny de joc al minut 79. 

 

- Final a Copenhaguen! La selecció espanyola de Luis Enrique Martínez ha guanyat a Croàcia, en una eliminatòria de vuitens que ha necessitat una pròrroga. Es veuran als quarts contra la guanyadora del França - Suïssa.

- Ja es coneix l'11 que presenta Luis Enrique davant la selecció balcànica. Eric Garcia, Sergio Busquets i Pedri comencen la partida. Jordi Alba espera el seu torn a la banqueta. 

 

- Aquesta tarda, l'Eurocopa ofereix dos compromisos transcendentals amb representació blaugrana: 

  • Croàcia - Espanya (18 hores). A Copenhaguen, Busquets, Pedri, Jordi Alba i Eric Garcia busquen un lloc als quarts de final del torneig europeu. 
  • França - Suïssa (21 hores). A Bucarest, Griezmann i Lenglet també tenen com a objectiu avançar ronda. 

- El blaugrana Emerson ha estat titular aquesta passada matinada amb la selecció brasilera. En el partit que tancava la fase de grups, el Brasil i l'Equador han signat un empat que els serveix a tots dos per avançar de ronda i plantar-se en els vuitens de final de la Copa Amèrica. Emerson Royal ha disputat els 90 minuts en la que és la seva primera titularitat en el torneig.

Diumenge, 27 de juny

- Derrota de Països Baixos als vuitens de final de l'Eurocopa. Els holandesos han caigut davant la República Txeca (2-0) i queden eliminats del torneig. Els dos culers, Frenkie De Jong i Memphis Depay han estat titulars i han disputat els 90 minuts, però no han pogut evitar la derrota, en un matx condicionat per l'expulsió de De Ligt. 

-Tant De Jong com Depay, titulars amb Països Baixos. Som-hi!

- Arriba una nova jornada de l'Eurocopa, la que correspon a la segona tanda de partits de la ronda de vuitens de fina. Tindran lloc el Països Baixos-República Txeca, amb participació de Frenke De Jong i Memphis Depay, i més tard també el Bèlgica-Portugal. Si els blaugrana guanyen amb la selecció 'oranje', ja saben que a quarts espera la Dinamarca de Martin Braithwaite.

Dissabte, 26 juny

-Primer jugador blaugrana classificat per als quarts de final de l'Eurocopa. La Dinamarca de Martin Braithwaite ha superat amb autoritat a Gal·les en el primer partit dels vuitens de final amb un contundent 0-4 i amb el davanter culer com a un dels grans protagonistes, marcant el darrer gol de la golejada.

-Aquest dissabte comencen els vuitens de final de l'Eurocopa. Martin Braithwaite serà el protagonista culer en aquest tret de sortida de la ronda del KO, on Dinamarca intentarà superar a Gal·les (18.00 h) per estar a quarts.

Divendres, 25 de juny

- Uruguay ha aconseguit el bitllet pels quarts de final de la Copa Amèrica després de vèncer a Bolívia per 2 gols a 0 en un partit en el que el blaugrana Ronald Araujo no va tenir participació. D'aquesta manera, i a falta d'una jornada perquè la fase de grups conclueixi, la selecció uruguaia suma 4 punts i ja ha compler el primer dels seus objectius, la classificació per a la següent ronda. Per altra banda, Bolívia està ja matemàticament eliminada al no haver aconseguit cap punt en les tres primers jornades.

- La selecció argentina, ja classificada pels vuitens de final de la Copa Amèrica, va celebrar durant la jornada d'ahir el 34è aniversari de Leo Messi, que va bufar les espelmes rodejat dels seus companys de selecció.

Dijous, 24 de juny 

- Sense temps a degustar la classificació per a la següent ronda dels vuitens de final, diferents blaugranes ja s'han exercitat amb les seves respectives seleccions: 

  • El combinat de Luis Enrique s'ha exercitat a la ciutat esportiva de Las Rozas amb Jordi Alba, Busquets, Pedri i Eric Garcia. 
  • La França de Griezmann i Lenglet s'ha entrenat sota la calor de Budapest. 
  • L'oranje de Frenkie de Jong i Memphis Depay també s'han preparat per afrontar els vuitens de final.
  • Argentina, amb Messi i Kun Agüero, també s'ha entrenat per preparar el partit de Copa Amèrica davant Bolívia (dimarts, 29 de juny). 

- Emerson es queda en la banqueta en la victòria de Brasil a la Copa Amèrica. La Canarinha, classificada ja matemàticament per quarts de final, ha capgirat el marcador amb les dianes de Firmino i Casemiro i segueix liderant invicta el Grup B. 

Dimecres, 23 de juny

- Fi de la fase de grups de l'Eurocopa. Griezmann ha jugat 86 minuts, mentre que Lenglet no ha participat, en l'empat de França davant Portugal (2-2). D'aquesta manera, la selecció de Didier Deschamps ha certificat el bitllet cap a vuitens de final. Com a primera per l'empat entre francesos i portuguesos i l'empat entre Alemanya i Hongria.

França s'enfrontarà a Suïssa a Bucarest (28 de juny a les 21 hores).

- La França de Griezmann empata al descans. Benzema ha estat l'autor del gol gal, que havia començat perdent.  

- Griezmann, titular en el Portugal-França.

- Espanya ha solucionat amb èxit l'últim partit de la fase de grups i ha aconseguit una victòria de vital importància davant Eslovàquia (5-0). Els blaugranes Èric Garcia, Jordi Alba, Pedri i Sergio Busquets van ser titulars, i aquest últim va aconseguir fer-se amb el premi al jugador més destacat de el partit. Als vuitens de final, la selecció espanyola s'enfrontarà a Croàcia.

- Al descans, una Espanya plena de culers venç a Eslovàquia per dos gols a zero. Després del penal inicial errat per Morata, un gol en pròpia porteria del porter eslovac i una rematada de cap de Laporte fan que la selecció dirigida per Luis Enrique prengui avantatge a la mitja part.

- L'onze d'Espanya pel partit davant Eslovàquia comptarà amb la presència de fins a quatre jugadors del FC Barcelona. Sergio Busquets tornarà al centre del camp i lluïrà el braçalet de capità; Eric Garcia farà el seu debut com a titular a l'Eurocopa i Jordi Alba i Pedri repeteixen en l'onze inicial, de la mateixa manera que en les dues jornades prèvies.

- El capità de la selecció espanyola, Sergio Busquets, va sortir en roda de premsa en la prèvia del partit que enfrontarà a Espanya i Eslovàquia corresponent a la tercera jornada de la fase de grups. Aquestes van ser algunes de les seves paraules:

Jornada carregada de representació blaugrana a l'Eurocopa i la Copa Amèrica.

  • Eslovàquia - Espanya (6pm CEST). La selecció espanyola, amb Pedri, Jordi Alba, Èric Garcia i la tornada de Sergio Busquets, afronta el duel contra Eslovàquia amb la necessitat de sumar després de dos empats en les dues primeres jornades.
  • Portugal - França (9pm CEST). Els 'bleus', sense poder comptar amb Dembélé però amb Griezmann i Lenglet, es veuran les cares amb la vigent campiona en la reedició de l'última final de l'Eurocopa. En joc, el liderat del grup de la mort.
  • Brasil - Colòmbia (11pm CEST). Després del seu debut en la passada jornada, Emerson i la selecció del Brasil buscaran seguir amb el seu camí immaculat a la Copa Amèrica. Fins al moment, compten els seus partits per victòries, amb set gols anotats i sense haver-ne encaixat cap.

Dimarts, 22 de juny

- S'ha confirmat la lesió del francès Ousmane Dembélé, que diu adéu a l'Eurocopa

- Martin Braithwaite segueix celebrant a les xarxes socials la classificació 'in extremis' de la selecció danesa per als vuitens. Cal recordar que es veuran les cares contra Gal·les el proper dissabte 26

- Aquest dimarts no hi ha partits amb representació blaugrana ni a l'Eurocopa ni a la Copa Amèrica. En la competició europea jugaran Anglaterra i la República Txeca pel liderat del grup D i Croàcia i Escòcia necessiten guanyar per seguir amb opcions de classificació per als vuitens. A la Copa Amèrica, jornada de descans sense partits.

- Messi i Agüero van ser titulars en la victòria d'Argentina per 1 a 0 davant Paraguai. El Kun va estar 59 minuts sobre la gespa i Messi va disputar el partit sencer en una victòria que serveix perquè Argentina ja estigui matemàticament classificada pels quarts de final de la Copa Amèrica. A més, el '10' va igualar a l'ex blaugrana Javier Mascherano com a jugadors que més vegades han vestit la samarreta argentina, amb 147 participacions.

Dilluns, 21 de juny 

- La selecció uruguaia de Ronald Araujo, que no va entrar a la llista, va empatar 1-1 contra Xile en el segon partit que disputaven a la Copa Amèrica. Els xarrua es queden amb un punt i decidiran el seu futur en l'última jornada de la fase de grups, quan s'enfrontaran a Bolívia.

- Griezmann i Lenglet també tenen assegurat un lloc en els vuitens de final. La combinació de resultats de Dinamarca 4 - Rússia 1, Bèlgica 2 - Finlàndia 0 i Ucraïna 0 - Àustria 1 ha propiciat la classificació gal·la; que, com a mínim, avançaria com a millors tercers.

- Martin Braithwaite es classifica per als vuitens de final de l'Eurocopa. El davanter culer ha participat 85 minuts en el triomf dels de Kasper Hjulmand (4-1) sobre Rússia. 

- Ronald Araujo encara no es pot apuntar el seu debut en la Copa Amèrica. El central del FC Barcelona no ha entrat en la llista de convocats per enfrontar-se aquesta nit a Xile. Els xarrua busquen la primera victòria en el torneig.

- Victòria incontestable de Països Baixos davant Macedònia de el Nord (0-3). Els de Franck de Boer han guanyat amb autoritat en un partit on els dos culers han estat titulars. Depay ha disputat 66 minuts i ha obert la llauna amb l'1-0, i a més ha assistit en el segon gol. Pel que fa a De Jong, ha disputat 79 minuts.


- El flamant fitxatge del FC Barcelona Memphis Depay ha anotat el primer gol del partit que enfronta els Països Baixos davant Macedònia del Nord. Aquest és el seu segon gol a l'Euro 2020, després de veure porta en el partit contra Àustria des dels onze metres.

 

- Memphis Depay i Frenkie De Jong seran titulars en l'últim partit de la fase de grups de la selecció holandesa, que es veurà les cares amb Macedònia del Nord. Amb la classificació i la primera plaça del grup a la butxaca, el combinat de De Boer busca una nova victòria per tancar una fase de grups perfecte. El partit es disputarà a les 18:00h al Johann Cruyff Arena.

- L'Equipe de France ha informat que Ousmane Dembélé abandona la concentració de França en l'Eurocopa. L'extrem francès va abandonar el terreny de joc en el partit davant Hongria per unes molèsties al genoll. Unes molèsties que, finalment, posen el punt final al camí del culer en el present torneig europeu. 

- Dia carregat de partits amb representació culer: 

  • Macedònia del Nord - Holanda (18 hores). El quart fitxatge del Barça, Memphis Depay, titular en els dos partits anteriors amb els oranje, pot debutar com a nou blaugrana en l'Eurocopa a l'Amsterdam Arena. Un escenari que també comptarà amb la presència de Frenkie de Jong. Recordem que els de De Boer ja tenen el bitllet per a la següent ronda. 
  • Rússia - Dinamarca (21 hores). Martin Braithwaite necessita la victòria per seguir el seu camí en el torneig europeu. 
  • Uruguai - Xile (23 hores). Araujo, suplent en el debut xarrua en la Copa Amèrica, buscarà el primer triomf en la competició sud-americana. 

Diumenge, 20 de juny 

- Avui, absència de partits amb representació barcelonista tant a l'Eurocopa com la Copa Amèrica. 

- Memphis Depay i Frenkie de Jong agafen la bicicleta. Els oranje comencen a preparar el tercer partit de la fase de grups de l'Eurocopa. Macedònia del Nord serà el rival demà dilluns 21 de juny (18 hores). 

Dissabte, 19 de juny

-La selecció espanyola ha empatat davant Polònia (1-1) i suma un nou empat. Els culers Pedri i Jordi Alba han estat titulars i han disputat els 90 minuts, mentre que Sergio Busquets no ha participat, en un matx on Morata i Lewandowski han estat els golejadors. A més, Jordi Alba ha estat escollit MVP del partit.

- Jordi Alba i Pedri formen part de l'11 titular que presenta la selecció espanyola davant Polònia (21 hores - La Cartuja).

- El missatge d'Antoine Griezmann: "Ha sigut un partit difícil, però un punt important"

- El Twitter de la selecció holandesa ha felicitat Memphis Depay, quart fitxatge del FC Barcelona.

- El somriure de Martin Braithwaite durant l'entrenament de Dinamarca.

- Després de la derrota contra Argentina, Araujo i la plantilla d'Uruguai s’entrenen per preparar el següent duel de la Copa Amèrica; Xile serà el rival.

- Gol de Griezmann en l'empat de França davant Hongria. Aquest ha sigut el primer gol de l'atacant barcelonista en l'actual Eurocopa. D'aquesta manera, amb set gols, ocupa la posició de bronze de màxims golejadors en la història de les fases finals del torneig del vell continent; per davant té Platini (9) i Cristiano Ronaldo (11).

Per la seva part, Dembélé, que havia entrat al minut 56 i que ha tingut un xut al pal i s'ha mostrat actiu, ha abandonat el terreny de joc al 86. Lenglet no ha participat en el matx jugat al Puskás Arena.

- Minut 56 de l'Hongria - França. Deschamps vol sacsejar la defensa del conjunt magiar amb l'entrada de Dembélé. Electricitat i velocitat per revertir l'1-0 desfavorable. 

- Griezmann, de nou, titular en l'alineació de Didier Deschamps. Le Petit Prince, amb dos reptes pendents en aquesta Eurocopa, és, de moment, l'únic representant blaugrana en el partit contra Hongria. Dembélé i Lenglet comencen des de la banqueta. 

- Avui, dos nous partits amb representació barcelonista: 

  • Hongria - França (15 hores). Al Puskás Arena, Griezmann, Dembélé i Lenglet busquen certificar el pas gal a la següent ronda de l'Eurocopa. 
  • Espanya - Polònia (21 hores). A l'Estadi Olímpic de la Cartuja, Sergio Busquets, primer capità de la selecció espanyola, Jordi Alba i Pedri tenen com a objectiu sumar la primera victòria en la fase de grups.

- Argentina ha batut Uruguai (1-0). Amb un Messi sublim, jugant els 90 minuts, l'Albiceleste s'ha situat en la primera posició del grup B de la Copa Amèrica. Un actiu i elèctric capità del FC Barcelona ha liderat aquest triomf i s'ha endut els elogis de la premsa del seu país. No solament per l'assistència de gol a Guido Rodríguez, sinó també pels seus regats, les seves conduccions i el seu esforç. 

Aquest partit, amb tots els focus per al geni de Rosario que ha sigut designat com el millor jugador del partit, no ha comptat amb la participació del Kun Agüero i Araujo, suplents. 

Divendres, 18 de juny

- Aquesta matinada es disputarà un duel entre blaugranes a la Copa Amèrica. I és que l'Argentina de Leo Messi i el Kun Agüero s'enfrontarà a l'Uruguai d'Araujo (02.00 hores) a l'estadi Mané Garrincha de Brasília. 

- Al Puskás Arena, la França de Griezmann, Dembélé i Lenglet prepara el compromís de demà dissabte 19 de juny contra Hongria. 

- Luis Enrique ha valorat la incorporació de Sergio Busquets a la concentració de la selecció espanyola. 

- L'expedició del combinat dirigit per Luis Enrique s'ha desplaçat de Madrid a Sevilla per seguir preparant el partit de demà contra Polònia. 

E4LUNk0WQAI03P1

- Parla Sergio Busquets: "Estic content de poder tornar amb els companys i el staff de la selecció espanyola". El 5 del FC Barcelona explica com ha viscut aquests dies d'absència amb el combinat de Luis Enrique. 

- La selecció espanyola comunica que Sergio Busquets tornarà a la concentració i serà part de l'expedició que viatjarà cap a Sevilla per disputar la jornada dos de la fase de grups de l'Eurocopa. 

- Emerson ha debutat aquesta matinada amb el Brasil a la Copa Amèrica. El jugador blaugrana ha entrat al camp al minut 39 en el triomf de la canarinha contra el Perú (4-0).

Dijous, 17 de juny

-Frenkie De Jong estarà als vuitens de final de l'Eurocopa. Països Baixos ha guanyat 2-0 a Àustria i s'assegura la seva presència a la següent ronda. Depay, de penal, i Dumfries, han estat els golejadors holandesos, mentre que De Jong ha estat titular i va disputar els 90 minuts.

- Derrota de la Dinamarca de Braithwaite per 1-2 davant Bèlgica. El davanter blaugrana ha disputat els 90 minuts i s'ha mostrat molt actiu durant tot el partit.

- Frenkie de Jong, titular en l'Holanda-Àustria que començarà a partir de les 21 hores

- De Bruyne situa l'1-2 a favor de Bèlgica en el minut 74 de partit.

- Empata el partit Bèlgica, després d'una gran jugada col·lectiva i T. Hazard no perdona (1-1).

- S'atura el partit al minut 10, dorsal d'Eriksen, i tot l'estadi i jugadors aplaudeixen en senyal de suport al jugador danès.

- Dinamarca està completant un gran inici de partit i s'ha avançat amb un gol de Poulsen als 2 minuts de joc.

- Braithwaite, titular en el Dinamarca-Bèlgica que comença a les 18.00 hores i clau per al conjunt danès per tal de mantenir les seves opcions de classificació.

- Aquest dijous Frenkie de Jong, amb Holanda, s'enfrontarà a Àustria (21 hores). Abans, però, Braithwaite jugarà contra Bèlgica amb la selecció danesa (18.00 hores). Finalment, a la Copa Amèrica aquesta matinada (02.00 hores) juga el Brasil d'Emerson contra Perú en el duel corresponent a la segona jornada.

Dimecres, 16 de juny

- En el grup B, on es troba la Dinamarca de Braithwaite, Rússia s'ha imposat per la mínima a Finlàndia.

- Aquest dimecres 16 de juny no hi ha cap partit amb representació blaugrana ni a l'Eurocopa ni a la Copa Amèrica. Tot i així, els internacionals culers segueixen preparant el següent duel amb les seves respectives seleccions. 

Dimarts, 15 de juny

- Primer triomf a l'Eurocopa de la França de Griezmann, Dembélé i Lenglet. Le Petit Prince, molt participatiu en tasques defensives, ha jugat la totalitat del matx a Munic. Els altres dos gals del FC Barcelona han tingut menys focus. L'11 barcelonista ha entrat en els instants finals, només ha jugat quatre minuts testimonials, i el defensa culer no ha participat. Una victòria per la mínima davant Alemanya (1-0) que dóna els tres primers punts als de Deschamps.

- Griezmann ha marxat content al descans. El davanter del FC Barcelona està participant en la momentània victòria gal·la davant Alemanya. Hummels, en pròpia porta, ha donat avantatge al conjunt de Didier Deschamps. 

- Araujo també es torna a exercitar amb Uruguai. El central barcelonista segueix la seva posada a punt al complex esportiu de la selecció xarrua per demà viatjar cap a Brasil. Territori on es pot estrenar en la Copa Amèrica amb Uruguai contra l'Argentina de Leo Messi i Agüero (divendres, 2.00am). 

- Després de l'empat davant Suècia, Jordi Alba, Pedri i Eric Garcia s'han exercitat a la Ciudad del Fútbol de Las Rozas per preparar el següent partit de la selecció espanyola. Polònia espera els de Luis Enrique. 

- Tot a punt a Munic per a l'inici del partit de França. Griezmann és titular davant Alemanya. Lenglet i Dembélé, suplents. 

- De Jong, somrient en l'entrenament de la selecció holandesa. 

- Pedri ha parlat en roda de premsa aquest dimarts i ha valorat el seu debut en una Eurocopa, ha tingut paraules d'agraïment per als qui han confiat en ell i ha parlat de l'actualitat de la selecció espanyola.

- Arriben bones notícies des de Dinamarca. Christian Eriksen, company de Braithwaite en la selecció danesa, agraeix les mostres de suport rebudes després de caure inconscient en el partit davant Finlàndia. En un missatge a través del compte de Twitter de Dinamrca, el jugador de l'Inter de Milà assegura que, tot i les circumstàncies, es troba bé. Força, Eriksen!

- Si aquesta matinada Messi i Agüero han firmat el seu debut en la Copa Amèrica, aquesta nit és el torn per altres tres blaugranes. Però ens hem de traslladar d'Argentina a Alemanya, del torneig sud-americà a l'Eurocopa. Concretament, a Munic on la França de Griezmann, Dembélé i Lenglet s'enfronta al combinat germànic en l'Alianz Arena (21 hores). 

Precisament, Le Petit Princedos reptes en el torneig europeu. Saps quins? Consulta'ls

- Leo Messi va parlar, de nou, en la finalització del partit. El capità de l'Albiceleste va analitzar l'empat que va obrir el seu camí en la Copa Amèrica. "Ens ha faltat tenir el control de la pilota", ha explicat el 10 blaugrana. Una figura que ja té al cap el partit davant l'Uruguai de Ronald Araujo. 

- Finalitza el partit entre l'Argentina i Xile amb repartiment de punts (1-1). Consulta aquí el més destacat de Messi i Agüero en el partit.

- L'Argentina-Xile entra en la seva recta final i es manté la igualtat (1-1). Sergio Agüero entra al terreny de joc al minut 80.

Dilluns, 14 de juny

-Mitja part en l'Argentina-Xile amb victòria per la mínima del combinat argentí gràcies al golàs de Messi (1-0). 

- Gol de falta de Leo Messi per avançar Argentina, en el minut 33.

- Argentina està dominant davant Xile i ja ha tingut un parell d'arribades de perill que no han acabat amb gol per molt poc.

- Final del partit a La Cartuja. La selecció espanyola no pot passar de l'empat a zero contra Suècia tot i les nombroses ocasions de gol. Jordi Alba i Pedri han disputat els 90 minuts del matx i han estat protagonistes de les accions ofensives dels de Luis Enrique. Aquí tots els detalls del partit.

- Leo Messi serà titular en l'estrena d'Argentina a la Copa Amèrica contra Xile. Per la seva part, el Kun Agüero comença el matx des de la banqueta.

- Descans a La Cartuja, amb empat sense gols entre la selecció espanyola i Suècia en un duel completament dominat pels de Luis Enrique. El conjunt suec només ha tingut una gran ocasió just abans del descans amb un xut de Isak que ha rebotat al pal. 

- Pedri i Jordi Alba sortiran de titulars contra Suècia. D'aquesta manera, Pedri fa història i es converteix en el debutant més jove de la història de la selecció espanyola en una Eurocopa.

- Conclou el segon partit de la jornada a l'Eurocopa i ho fa amb una petita sorpresa: Eslovàquia s'ha endut els tres punts contra Polònia (1-2) en un partit que afecta directament als jugadors del Barça de la selecció espanyola, que formen part del mateix grup

- El primer partit de la jornada a l'Eurocopa s'ha resolt amb un 0-2 favorable a la República Txeca contra Escòcia. Schick ha fet els dos gols... i el segon ha estat de traca



- El Twitter de la selecció francesa ens ha mostrat el viatge de Griezmann, Dembélé i Lenglet cap a Munic. Ciutat on jugaran el seu primer partit de l'Eurocopa, demà divendres 15 de juny (21 hores). 

- Entrenament d'Araujo amb Uruguai. Des del Complejo Celeste de la selecció xarrua, el central del FC Barcelona, juntament amb els seus companys, segueixen preparant el debut en la Copa Amèrica. El primer partit per al combinat nacional d'Araujo serà el divendres (2.00am) davant l'Argentina de Leo Messi i Agüero. 

E32TEkcXIAAcst8

- De Jong, que ahir es va embutxacar la primera victòria amb Holanda en l'Eurocopa, també s'ha exercitat. El migcampista barcelonista ho ha fet a les instal·lacions de la KNVB Campus.

- Emerson també ha participat en l'entrenament de La Canarinha

- En el partit d'Espanya, s'entreveu un possible rècord de Pedri, que podria convertir-se en el debutant més jove de la selecció espanyola en una Eurocopa en cas de tenir minuts. Cal recordar que té 18 anys, 6 mesos i 18 dies

- La setmana arrenca amb una nova triple jornada de partits a l'Eurocopa i dos duels més a la Copa Amèrica. D'aquests cinc partits, dos comptaran amb presència blaugrana. Són l'Espanya-Suècia (Eric Garcia, Jordi Alba i Pedri) i l'Argentina-Xile (Messi i Agüero)

- Abans de l'estrena de l'Albiceleste en la Copa Amèrica, el capità ha pres la paraula. Leo Messi ha exterioritzat el seu principal objectiu amb la seva selecció: "El meu somni és aconseguir un títol amb aquesta samarreta". Però abans és important començar amb bon peu, tal com ha explicat en roda de premsa.

Diumenge, 13 de juny 

- El Brasil d'Emerso Royal, que no participa, guanya Veneçuela per 3-0 en el duel inaugural de la Copa Amèrica.

- Emerson Royal és suplent en el Brasil-Veneçuela que comença a les 23 hores i que correspon a la Copa Amèrica. 

- Frenkie de Jong ha disputat els 90 minuts en el triomf d'Holanda davant Ucraïna per 3 a 2. Bons minuts del migcampista blaugrana en un partit molt igualat i que no s'ha decidit fins al minut 85.

- De Jong, titular en l'Holanda-Ucraïna que comença a partir de les 21.00 hores.

- Aquesta nit la 47a edició de la Copa Amèrica es posa en marxa. I ho fa amb representació blaugrana. El Brasil d'Emerson, futbolista que s'estrena en aquesta competició, obre el torneig davant Veneçuela (23.00 hores). 

- Ens traslladem de Brasil a Holanda per explicar que avui l'Eurocopa també tindrà representació culer. Es tracta de l'orjanje de Frenkie de Jong. El migcampista barcelonista jugarà el seu primer partit del torneig europeu a l'Amsterdam Arena contra Ucraïna (21 hores). 

Dissabte, 12 de juny

- El camí de Braithwaite a l'Eurocopa 2020 ha començat amb derrota. El davanter blaugrana, que ha disputat els 90 minuts del matx, no ha pogut negar la victòria finlandesa a Copenhaguen (0-1).

- A les 20.30 hores, es reprendrà el partit entre Dinamarca-Finlàndia. 

- La UEFA ha informat que Christian Eriksen ha sigut estabilitzat pels metges. A més, la Federació Danesa de Futbol ha explicat en un comunicat que “està despert i se sotmetrà a més exàmens a Rigshospitalet”.

- El món de de l'esport s'ha bolcat amb la recuperació del jugador de l'Inter de Milan. 

- Suspès el Dinamarca-Finlàndia. La UEFA ha comunicat la decisió després que Christian Eriksen hagi caigut inconscient en el terreny de joc. Tots els nostres pensaments en Eriksen. 

 

- El davanter danès del FC Barcelona, Martin Braithwaite, és titular en l'estrena de Dinamarca en l'Eurocopa (18 hores). El conjunt nòrdic juga el seu primer partit de torneig davant Finlàndia a Copenhaguen. D'aquesta manera, el 9 serà el primer barcelonista a debutar en la competició europea

- La selecció argentina, que aquest divendres ha confirmat que el Kun Agüero i Leo Messi formaran part de la plantilla per aquesta competició, segueix entrenant-se per preparar l'estrena del dilluns contra Xile.

- La Dinamarca de Braithwaite disputa avui el seu primer partit a l'Eurocopa 2020. Els danesos s'enfronten a Finlàndia (18.00 hores) al Parken Stadion de Copenhaguen.

Divendres, 11 de juny

- Itàlia s'imposa clarament a Turquia en el partit inaugural (0-3) amb els gols de Demiral, Immobile i Insigne. 

- A les 21.00 hores Turquia i Itàlia disputaran a Roma el partit inaugural d'aquesta Eurocopa 2020

- Aquest divendres, i després de l’ajornament de l’estiu passat per culpa de la pandèmia, l’Eurocopa 2020 inicia el seu camí cap a la final del proper 11 de juliol, en què es coneixerà el combinat guanyador. Per la seva part, aquest diumenge també començarà la Copa Amèrica, amb la final el mateix dia que l'Eurocopa. 

- Aquests són els blaugrana que hi participaran, tant en l’Eurocopa com en la Copa Amèrica. 

  • Dinamarca: Braithwaite
  • Espanya: Jordi Alba, Pedri i Eric Garcia. Hi ha el dubte de Sergio, positiu per Covid-19. Mingueza, de moment, està entrenant amb la bombolla paral·lela de la selecció absoluta.
  • França: Griezmann, Dembélé i Lenglet.
  • Holanda: De Jong
  • Argentina: Messi i Agüero
  • Brasil: Emerson
  • Uruguai: Araujo

Calendari de la fase de grups de l’Eurocopa

GRUP B: Bèlgica, Dinamarca, Finlàndia i Rússia. Aquest és el calendari de Dinamarca per a la fase de grups: 

DIA  HORA (CEST) RIVAL
12/06 18 hores Finlàndia
17/06 18 hores Bèlgica
21/06 21 hores Rússia


GRUP C: Àustria, Països Baixos, Macedònia i Ucraïna. 
Aquest és el calendari dels Països Baixos per a la fase de grups:

DIA  HORA (CEST) RIVAL
13/06 21 hores Ucraïna
17/06 21 hores Àustria
21/06 18 hores Macedònia


GRUP E: Polònia, Eslovàquia, Espanya i Suècia. Aquest és el calendari d'Espanya per a la fase de grups:

DIA  HORA (CEST) RIVAL
14/06 21 hores Suècia
19/06 21 hores Polònia
23/06 18 hores Eslovàquia


GRUP F: França, Alemanya, Hongria i Portugal. Aquest és el calendari de França per a la fase de grups

DIA  HORA (CEST) RIVAL
15/06 21 hores Alemanya
19/06 15 hores Hongria
23/06 21 hores Portugal


Calendari de la fase de grups de la Copa Amèrica

GRUP A: Argentina, Bolívia, Uruguai, Xile i Paraguai

- Aquest és el calendari de l'Argentina per a la fase de grups:

DIA HORA (CEST) RIVAL
14/06 23 hores Xile
19/06 2 hores Uruguai
22/06 2 hores Paraguai
29/06 2 hores Bolívia


- Aquest és el calendari de l'Uruguai per a la fase de grups:

DIA HORA (CEST) RIVAL
19/06 2 hores Argentina
21/06 23 hores Xile
24/06 23 hores Bolívia
29/06 2 hores Paraguai


GRUP B: Colòmbia, Brasil, Veneçuela, Equador i Perú

- Aquest és el calendari del Brasil per a la fase de grups

DIA HORA (CEST) RIVAL
13/06 23 hores Veneçuela
18/06 2 hores Perú
24/06 2 hores Colòmbia
27/06 23 hores Equador
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut