L'Argentina, classificada per a les semifinals de la Copa Amèrica

Leo Messi, amb el definitiu 3-0 i dues assistències, i el Kun Agüero han participat en el triomf de l'albiceleste davant d'Equador mentre que Uruguai ha caigut eliminada als penals contra Colòmbia

La Copa Amèrica segueix avançant i també ho fa l'Argentina. L'albiceleste s'ha imposat de forma clara a Equador per 3-0 en un duel en el qual Leo Messi ha disputat els 90 minuts i ha repartit dues assistències de gol i ha estat l'autor del definitiu 3-0 que certificava el bitllet per a les semifinals, en les quals s'enfrontaran a Colòmbia. El Kun Agüero ha entrat en el terreny de joc en els darrers compassos del matx.

L'Argentina ha aconseguit avançar-se abans del descans amb una diana de De Paul que feia justícia, aprofitant una bona assistència de Leo Messi. A la represa, però, l'albiceleste ha vist com no podia ampliar la diferència fins al minut 83, obra de Lautaro després d'una nova passada del '10'. Finalment, en el temps afegit Leo Messi ha marcat el definitiu 3-0 que certificava el bitllet per a les semifinals.

L'Uruguai cau a la tanda de penals

L'Uruguai de Ronald Araujo no podrà disputar les semifinals de la Copa Amèrica, que haguessin estat precisament contra l'Argentina. I és que Uruguai, sense participació del defensa culer, s'ha vist sorpresa per Colòmbia. Després de finalitzar el temps reglamentari i la pròrroga sense gols la tanda de penals ha acabat 2-4 a favor del combinat colombià. D'aquesta manera, el defensa blaugrana Ronald Araujo es despedeix de la competició.

Cal recordar que Emerson, amb el Brasil, també disputarà l'altra semifinal de la Copa Amèrica. En aquest cas davant el Perú.