Braithwaite avança als vuitens de l'Eurocopa

Braithwaite avança als vuitens de l'Eurocopa

La selecció danesa s'ha classificat per a la següent ronda del torneig europeu després de vèncer Rússia en la darrera jornada de la fase de grups

Martin Braithwaite certifica la seva presència a vuitens de l'Eurocopa. Per tant, el davanter barcelonista se suma a Frenkie de Jong i Memphis Depay, que també han avançat ronda, però, en aquest cas, com a primers de grup.

A més a més, aquest triomf incontestable de Dinamarca unit a les victòries de Bèlgica davant Finlàndia (0-2) i d'Àustria sobre Ucraïna ha propiciat la classificació de la França de Griezmann i Lenglet; en els pitjors dels casos com a tercers de grup. Recordem que Dembélé ha abandonat la concentració gal·la per lesió. 

Nit d'emocions intenses al Copenhaguen. Dinamarca ha passat de tenir un peu fora del torneig a classificar-se com a segona de grup. La combinació de resultats ho ha fet possible. Per una banda, el triomf (4-1) danès sobre Rússia al Telia Parken amb gols de bella factura de Mikkel Damsgaard, Poulsen, Christensen i Joakim Mæhle. Per altra banda, la victòria de Bèlgica sobre Finlàndia (0-2). 

Els de Kasper Hjulmand avancen com a segons del Grup B. Una victòria i dues derrotes (davant Finlàndia i Bèlgica) són el balanç dels danesos en aquesta primera ronda de l'Eurocopa. 

D'aquesta manera, la selecció de Martin Braithwaite, que ha jugat 85 minuts i amb aparicions perilloses en zones atacants en el matx contra el conjunt rus, s'encarregarà d'obrir la ronda de vuitens de final de l'Eurocopa. El dissabte 26 de juny, Dinamarca es desplaça cap a Amsterdam per jugar contra Gal·les (18 hores). 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut