Messi marca en l'empat d'Argentina contra Xile

El crac argentí ha avançat el combinat argentí amb un gran gol de falta, però a la segona meitat Xile ha igualat novament el matx

Leo Messi ha estat un dels grans protagonistes en l'estrena de l'Argentina a la Copa Amèrica. I és que el crac blaugrana ha estat molt actiu, firmant bones accions i oportunitats de gol. A més, Messi ha avançat a la selecció argentina en un xut de falta, al minut 32 de partit. Tot i les ocasions el marcador ja no s'ha mogut al descans.

A la represa, però, Argentina ha vist com Xile igualava novament el marcador amb una diana d'Eduardo Vargas. Un gol que situava l'1-1 al marcador i que ja no es mouria tot i les ocasions per als dos conjunts i amb un Leo Messi especialment actiu. El Kun Agüero ha saltat al terreny de joc en el minut 80 i ha pogut disputar la recta final en aquesta estrena d'Argentina a la Copa Amèrica.

E34ABVjXEAA_jaH

Jordi Alba i Pedri participen en l'empat d'Espanya contra Suècia

Empat sense gols en el debut de la selecció a l’Eurocopa 2020 davant Suècia. Els de Luis Enrique han tingut el control total del matx i han protagonitzat les ocasions de més perill ofensiu, però sense fortuna de cara a porteria. Els blaugrana Jordi Alba i Pedri han disputat els 90 minuts i han estat protagonistes en les accions de perill ofensiu. Per la seva part, Eric Garcia no ha disputat cap minut. En aquest partit Pedri s'ha convertit en el debutant més jove de la selecció espanyola en una Eurocopa.

Dani Olmo ha tingut la primera arribada de perill amb una rematada de cap enmig del domini de la selecció espanyola. Koke ha tingut la segona aproximació de perill però el seu xut ha sortit fregant el pal esquerra de la porteria sueca. Poc abans del descans Morata ha protagonitzat l’arribada més perillosa, en una pèrdua defensiva de Suècia que el davanter gairebé avança la selecció espanyola.

A la represa, la selecció espanyola ha seguit buscant el gol de la victòria i només començar ha tornat a tenir una gran ocasió. Amb l'entrada de Gerard Moreno i Oyarzabal els de Luis Enrique han seguit tenint oportunitats, però sense poder aconseguir el gol. D'aquesta manera, la selecció espanyola ha tancat el debut a l'Eurocopa 2020 amb un empat 0-0.