L’Espanya de Sergio, Pedri, Eric Garcia i Jordi Alba es classifica per als quarts de l’Eurocopa

L’Espanya de Sergio, Pedri, Eric Garcia i Jordi Alba es classifica per als quarts de l’Eurocopa

Els de Luis Enrique Martínez han derrotat Croàcia a Copenhaguen en una eliminatòria que s’ha resolt a la pròrroga

Quatre blaugranes més seran als quarts de final de l’Eurocopa. I és que la selecció espanyola de Sergio Busquets, Pedri, Eric Garcia i Jordi Alba s’ha classificat per als quarts de final de l’Eurocopa. L’equip que dirigeix l’exblaugrana Luis Enrique Martínez ha guanyat Croàcia a Copenhaguen (3-5), en els vuitens de final de la competició, i ara es veurà les cares contra el guanyador del França – Suïssa.

Pedri, titular, ha disputat tot l’enfrontament. Eric Garcia i Sergio també han sortit en l’XI inicial, però han estat substituïts al minut 71 i al 102, respectivament. Jordi Alba, per la seva part, ha entrat al terreny de joc al minut 79. 

Un triomf i una classificació en un partit complicat, que la selecció espanyola ha començat perdent per un gol en pròpia porteria de Pedri després d’una errada d’Unai Simón (1-0, min 20).

A més, i tot i que Sarabia (1-1, min 38), Azpilicueta (1-2, min 57) i Ferran Torres (1-3, min 77) han capgirat el marcador, Croàcia ha estirat les seves línies i ha aconseguit forçar la pròrroga a través d’Orsic (2-3, min 85) i Pasalic (3-3, min 92).

Però en el temps extra, les dianes de Morata (3-4, min 100) i Oyarzabal (3-5, min 103) han tornat a posar els de Luis Enrique per davant per acabar de donar el triomf i la classificació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut