Leo Messi es converteix en el futbolista amb més partits amb l’Argentina

Leo Messi es converteix en el futbolista amb més partits amb l’Argentina

Contra Bolívia, el ‘10’ del Barça ha jugat el seu duel número 148 amb l’albiceleste, deixant enrere els 147 de Mascherano

Leo Messi segueix fent història i superant rècords. Si aquesta temporada s’ha convertit en el jugador del FC Barcelona amb més partits disputats com a blaugrana, superant Xavi Hernández, aquesta matinada l’astre argentí també ha assolit la mateixa categoria amb la selecció Argentina.

I és que, en el partit contra Bolívia de la Copa Amèrica, Messi ha sumat el seu duel número 148 amb l’albiceleste per tal de superar els 147 que va disputar el seu excompany al Barça i a la selecció Javier Mascherano.

Números que ha aconseguit després del seu debut, l’any 2005, amb un total de 75 gols i 52 assistències. Les dues últimes dianes i la darrera assistència han arribat contra Bolívia, per tancar la fase de grups de la Copa Amèrica i per ser proclamat MVP.

Perquè els de Lionel Scaloni han guanyat 4-1, amb gols del Papu Gómez –amb passada del ‘10’- i Lautaro i un doblet de Messi.

L’Argentina, que ja estava classificada per als vuitens de final abans d’aquest duel, acaba primera de grup i jugarà la propera ronda contra l’Equador

El Kun Agüero, centenari 

Messi ha arribat als 148 partits amb l’Argentina i lidera ja, en solitari, el rànquing de jugador amb més internacionalitats. El segueixen Mascherano (147), Zanetti (143), Roberto Ayala (114), Di María (105), Simeone (104), Óscar Ruggeri (97) i Sergio Agüero (100). 

D’aquesta manera, el ‘Kun’ s’ha convertit en centenari contra Bolívia, en un partit en què ha estat titular i ha jugat 63 minuts. Agüero ha estat protagonista en el 0-3, amb una bona jugada juntament Leo Messi, que s’ha encarregat de transformar-la. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut