Els dos reptes de Griezmann a l’Eurocopa

Els dos reptes de Griezmann a l’Eurocopa

El davanter blaugrana té el gran repte de convertir-se en el màxim golejador històric d’aquesta competició i assolir-ho passa per ser-ho també en l’edició d’enguany

Antoine Griezmann i la selecció francesa, actual campiona del món i subcampiona d’Europa, debuten aquest dimarts a l’Eurocopa 2020 contra Alemanya (21.00 hores). A banda d’intentar aconseguir alçar-se amb el trofeu de campions, el davanter culer té dos objectius personals a l’abast de pocs futbolistes.

El màxim golejador històric de l’Eurocopa

Antoine Griezmann només ha disputat una Eurocopa, la del 2016 i que va acabar amb França caient a la final contra Portugal (1-0). En aquella edició, però, el davanter culer va marcar sis gols en els set partits que va disputar. Unes xifres d’escàndol que el van situar com a màxim golejador de la competició. 

Però no tan sols això, ja que Griezmann es troba a tan sols tres gols d’igualar Cristiano Ronaldo –també disputa l’Eurocopa del 2020- i l’exjugador francès Michel Platini, ambdós amb 9 dianes com a màxims realitzadors de la competició. 

Repetir els números del 2016

Per tal d’assolir aquest fet històric Antoine Griezmann haurà de mantenir uns registres semblants al de la seva única Eurocopa disputada fins al moment. I és que Giriezmann també tindrà el repte de tornar a ser el màxim realitzador del combinat dirigit per Deschamps. En aquella ocasió va tenir una mitjana de 0,86 gols per partit. Aquest dimarts contra Alemanya el davanter blaugrana tindrà la primera oportunitat per apropar-se als dos reptes.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut