Messi, a només un gol d'igualar Pelé com a màxim golejador de les seleccions sud-americanes

Messi, a només un gol d'igualar Pelé com a màxim golejador de les seleccions sud-americanes

El crac argentí té l’oportunitat d’igualar o superar Pelé, que va fer 77 gols amb el Brasil

Un nou rècord a l’abast de Leo Messi. I ja en són...

L'argentí es troba a només un gol d'igualar el rècord de Pelé com a màxim golejador amb una selecció sud-americana. I és que les 77 dianes de l’exjugador brasiler el situen, actualment, com el màxim realitzador. Però aquesta xifra està a punt de ser superada.

Perquè Messi té la primera oportunitat per igualar o, fins i tot, superar la fita, ja que, després de veure porteria davant l’Equador als quarts de final de la Copa Amèrica, suma 76 gols amb l’albiceleste.

A partir de les 3 am CEST, l’Argentina s’enfrontarà contra Colòmbia en un duel que definirà el segon finalista de la Copa Amèrica, després que la Brasil d'Emerson guanyés Perú i obtingués el primer bitllet.

Si Messi marca, el rècord també serà seu. En la llista de màxims realitzadors amb una selecció sud-americana, per darrere de l’astre argentí hi ha Neymar, amb el Brasil (68), i Luis Suárez, amb l'Uruguai (63). 

De rècord en rècord

Cal recordar que fa pocs dies que Leo Messi es va convertir en el futbolista amb més partits amb l’Argentina. I és que contra Bolívia, el '10' va disputar el seu duel número 148 amb l’albiceleste, deixant enrere els 147 de l’exblaugrana Javier Mascherano.

Però no és el primer rècord que supera aquest any, ni tampoc contra Pelé. Després del gol que va fer contra el Valladolid, el '10' del Barça va superar el mític futbolista brasiler com el màxim golejador històric amb un mateix Club.

 

Era el gol 644 amb el Barça, fets en 17 temporades i 749 partits, que va avançar les 643 dianes que va fer Pelé en els 757 duels que va jugar amb el Santos.

Posteriorment, en un partit de Lliga contra la Reial Societat, Messi es va convertir en el jugador que més vegades ha jugat amb el Barça en tota la història, superant les 767 participacions de Xavi Hernández.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut