Leo Messi supera Pelé com a màxim golejador de la història amb un mateix club

Leo Messi supera Pelé com a màxim golejador de la història amb un mateix club

L’argentí suma 644 gols amb la samarreta del FC Barcelona

Rècord llegendari per a Leo Messi! L’astre argentí segueix fent història en el món del futbol i suma un altre repte a la seva llarga llista. Aquest cop, i després del gol que ha fet contra el Valladolid, el ‘10’ del Barça supera el mític Pelé com el màxim golejador històric amb un mateix Club. Perquè els 644 gols que ha marcat Messi amb la samarreta del Barça en aquestes 17 temporades –i 749 partits- han avançat les 643 dianes que va fer Pelé en els 757 duels que va jugar amb el Santos.

photo5985291451489170558-min

El brasiler, doncs, es converteix en un altre futbolista superat per Messi, com ja ho han anat fent diferents jugadors històrics tant del Barça com d’altres equips.

Un rècord que ha estat vigent des de 1974, quan ‘O Rei’ va abandonar la disciplina del Santos fa més de 45 anys, però que ara Messi sobreescriu amb lletres d’or.

I és que l'argentí segueix decorant la seva hegemonia en el món del futbol i amplia la seva petjada, tal i com ho va fer Pelé en la seva època.

El brasiler, igual que Messi, va ser una figura destacada d’aquest esport, tant al seu club com amb la ‘canarinha’. Precisament amb la selecció brasilera, ‘O Rei’ va fer 77 dianes i és, actualment, el màxim golejador de la història a nivell de seleccions sud-americanes. Un rècord que també podria acabar caient perquè Leo Messi, amb 71, es troba a només sis gols d’aquesta xifra.  

El que està clar és que Messi ha marcat, i ho segueix fent, un abans i un després en el món del futbol. La seva és una història de llegenda que perdurarà per sempre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut