Brasil-Argentina: Final d’altura amb representació blaugrana

Brasil-Argentina: Final d’altura amb representació blaugrana

L’Argentina de Leo Messi i el Kun Agüero buscarà un títol que fa anys se li resisteix davant el Brasil d’Emerson a Maracaná

Aquest diumenge a la matinada (02 hores) es disputa la final de la Copa Amèrica en un escenari a l’alçada del partit: Maracaná. Allà l’Argentina i el Brasil lluitaran per endur-se el títol de campions en un partit amb representació blaugrana en els dos conjunts. Per part de la canarinha el blaugrana Emerson és l’únic representant i l’Argentina compta amb Leo Messi i el Kun Agüero.

Leo Messi i el Kun Agüero, contra la història

L’Argentina buscarà aixecar la seva 15a Copa Amèrica, un títol que no aconsegueix des del 1993, a l’Equador. Des de llavors l’albiceleste ha disputat quatre finals més però no va aconseguir el triomf final: 2004, 2007, 2015 i 2016, 2004, 2007, 2015 i 2016, aquestes dues últimes a la tanda de penals de la final i contra Xile. En total l’Argentina ha caigut en 14 ocasions a la gran final de la Copa Amèrica.

Fins a arribar a la gran final, el combinat dirigit per Lionel Scaloni va començar amb un empat contra Xile (1-1), amb una diana de Messi de falta directa. Davant de l’Uruguai de Ronald Araujo l’albiceleste va imposar-se per la mínima, el mateix resultat que es repetiria davant el Paraguai. 

L’Argentina ho tindria més fàcil davant Bolívia (4-1), un duel en el qual Messi va firmar un doblet. El combinat argentí va golejar també l’Equador (3-0), el tercer gol obra del crac argentí i amb dues assistències en les altres dues dianes.

Kun

Registres espectaculars de Messi

Leo Messi es troba novament davant la possibilitat d'aconseguir el primer trofeu amb la selecció argentina absoluta. La d’aquest diumenge serà la seva quarta final amb l’albiceleste

El crac argentí està essent el líder de la seva selecció, participant en nou gols, sumant quatre dianes i cinc passades de gol. A més, l’argentí també és el futbolista que més regats ha completat a la competició, el que ha aconseguit més passades en l’últim terç del terreny de joc i el líder en ocasions generades. El lideratge de Messi li ha servit per ser escollit en quatre ocasions millor jugador del partit.

A banda de tots els rècords i grans registres assolits, Leo Messi podria batre un nou rècord i no un de qualsevol. Aquest diumenge a la matinada podria igualar o superar les 77 dianes que va fer Pelé amb el Brasil –actualment en suma 76- i es convertiria en el màxim golejador de la història de les seleccions sud-americanes. 

El camí de la canarinha, amb Emerson

El Brasil, amb el blaugrana Emerson, disputarà la 22a final i, en cas de victòria, sumaria la seva desena Copa Amèrica. 

El Brasil, amb 10 punts, va finalitzar primera del grup B després de sumar tres victòries i un empat, així com un registre de 10 gols a favor i dos en contra.

La canarinha va enfrontar-se a Xile en els quarts de final en un duel que va guanyar amb un gol de Lucas Paquetá. La victòria contra el Perú a les semifinals ha estat l'última d'una Copa Amèrica que ja espera els de Tite a la final.

Emerson

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut