El Brasil d'Emerson, primer finalista de la Copa Amèrica

El Brasil d'Emerson, primer finalista de la Copa Amèrica

Emerson i la selecció brasilera han vençut el Perú i podran defensar la seva corona

Brasil, darrera campiona de la Copa Amèrica, tindrà la oportunitat de defensar la seva corona després de classificar-se per a una nova final. La selecció del blaugrana Emerson Royal, que no ha participat en la semifinal, ha superat el Perú per un gol a zero i ha aconseguit el bitllet per al partit decisiu, que es disputarà al mític estadi de Maracaná.

En cas de victòria en la 22a final per a la canarinha, la selecció brasilera sumarà la seva desena Copa Amèrica.

El guió dels quarts de final s'ha repetit. De la mateixa manera que contra Xile, el Brasil ha vençut al Perú per la mínima i gràcies a un solitari gol de Lucas Paquetá en el minut 35 de partit, després d'una gran jugada amb Neymar. Més tard, el Brasil ha fet gala de la solidesa defensiva que la caracteritza i ha pogut defensar el resultat sense grans patiments.

D'aquesta manera, les opcions que hi hagi un enfrontament blaugrana a la final segueixen vives. Per revalidar la condició de rei d'Amèrica, la selecció brasilera s'haurà de veure les cares amb el guanyador de l'Argentina - Colòmbia, que tindrà lloc la pròxima matinada, a les 03:00 CEST.

En cas de classificació albiceleste, els blaugranes Leo Messi i el Kun Agüero seran, doncs, els rivals a la final.

El camí cap a la final

Brasil, amb 10 punts, va acabar primera del grup B després de sumar tres victòries i un empat, així com un bagatge de 10 gols a favor i només dos en contra.

Aquesta posició va fer que s'enfrontés a Xile en els quarts de final en un partit que, tot i patir, va guanyar amb un gol de Lucas Paquetá. La victòria contra el Perú en aquestes semifinals ha estat l'última d'una Copa Amèrica que ja espera als de Tite a la final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut