Vuit blaugranes en la recta final de l'Eurocopa i la Copa Amèrica

Vuit blaugranes en la recta final de l'Eurocopa i la Copa Amèrica

El FC Barcelona és el segon club que més jugadors aporta a les seleccions classificades per les semifinals de les competicions internacionals

Ja ben entrats en les fases decisives de l’Eurocopa i la Copa Amèrica, el FC Barcelona és un dels clubs que més jugadors aporta a les seleccions que estan a les semifinals de les competicions internacionals.

Amb cinc jugadors disputant encara l’Eurocopa (Èric Garcia, Jordi Alba, Sergio Busquets i Pedri, amb Espanya, i Braithwaite, amb Dinamarca) i tres representants a la Copa Amèrica (Kun Agüero i Leo Messi, a la selecció argentina, i Emerson Royal, amb el Brasil), el FC Barcelona aporta vuit jugadors als combinats nacionals que s’han classificat entre les quatre millors seleccions de cada continent.

Només el Manchester City, entre Eurocopa i Copa Amèrica, supera el club blaugrana en nombre de jugadors, amb nou. En la segona plaça, juntament amb el FC Barcelona, també hi son la Juventus i el Chelsea, amb vuit membres de les seves plantilles en les semifinals dels tornejos.

El calendari de les semifinals

Pel que fa als partits que afrontaran els jugadors blaugranes, el primer en disputar les semifinals serà Emerson, doncs la selecció brasilera s’enfrontarà al Perú la propera matinada (01am CEST).

Durant la tarda de dimarts arribarà el torn dels espanyols, que es veuran les cares amb Itàlia per buscar una final que no trepitgen des de 2012 (9pm CEST).

Hores després (3am CEST), l’Argentina de Messi i el Kun Agüero buscarà una nova final, que seria la cinquena en les últimes set edicions. Per arribar-hi, haurà de superar Colòmbia. 

I l’últim en trepitjar la gespa serà Martin Braithwaite, que voldrà ajudar a Dinamarca a seguir creient en la proesa d’emular a la generació que va tocar el cel l’any 1992. Per fer-ho, aquest dimecres (9pm CEST), Anglaterra es presenta com l'últim obstacle abans de la gran final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut