La Dinamarca de Braithwaite es queda a les portes de final

El conjunt danès, amb Braithwaite de titular, cau davant Anglaterra 2-1 a la pròrroga tot i avançar-se en el marcador

Dinamarca ha caigut a les semifinals de l'Eurocopa davant Anglaterra (2-1) després d'un duel molt igualat en tot moment i decidit a la pròrroga. El davanter del Barça Martin Birathwaite ha completat tot el partit, amb la pròrroga inclosa. D’aquesta manera, el davanter culer ha disputat 120 minuts més en aquesta Eurocopa, buscant el gol però sense fortuna davant una defensa anglesa ben situada.

El duel ha començat amb un gran gol de falta directa de Mikkel Damsgaard a la mitja hora de joc. Una diana que ha neutralitzat Anglaterra en una bona acció en què el central Kjaer ha introduït la pilota en pròpia porteria (1-1, min 29).

Una igualtat que s’ha mantingut a la segona meitat, amb ocasions per a les dues seleccions. Tot i així, l’empat 1-1 no s’ha mogut i el duel ha marxat a la pròrroga. Un temps extra en el qual Kane ha decidit amb el definitiu 2-1. Amb aquesta derrota Braithwaite tanca la seva participació a l’Eurocopa 2020, on ha disputat 565 minuts, ha marcat un gol i ha registrat un 76% d’encert en les passades.