fcb.portal.reset.password

Milovan Draskovic durant l'entrenament

Xavi Moix, fent exercicis al pavelló de la Ciutat Esportiva

El Barça B de bàsquet, que entrenarà per segona temporada consecutiva el terrassenc Aleix Duran, ha començat a treballar aquest dilluns 18 d’agost per preparar el nou curs 2014/15, que es jugarà a l’Adecco Plata i que es presenta apassionant. L’equip durant la setmana farà quatre dobles sessions i tan sols dimecres i dissabte farà una única sessió. El dia de descans, per tant, serà diumenge.

Tot i que la plantilla final està encara per decidir, un total de nou jugadors s'han entrenat sota les ordres d’Aleix Duran, Òscar Orellana i el seu cos tècnic: Emir Sulejmanovic, Xavi Moix, Papa Abdoulaye, Milovan Draskovic, David Martínez, Nedim Dedovic (júnior), Roger Renau (júnior) i Hugo Bartolomé (júnior). Diversos jugadors júnior tindran molta incidència en l’equip B. D’altra banda, el filial incorpora un base amb experiència a la categoria, Néstor Zamora.

Les dates clau de la temporada

I és que l’Adecco Plata, amb 15 equips, comptarà amb 28 partits i un total de 30 jornades. Això vol dir que a la primera i a la segona volta el filial descansarà en una jornada. La Lliga Regular s’iniciarà el 4 d’octubre i s'acabarà el 25 d’abril, mentre que els play-offs per jugar a l’Adecco Or s’allargaran fins al mes de maig del 2015 per un total de set mesos de competició. Els de Duran debutaran contra Grupo Eulen d’Ávila i disputaran el seu primer partit a la Ciutat Esportiva Joan Gamper el 12 d’octubre contra l’Azpeitia basc.

La preparació del Barça B

El filial disputarà un total de tres partits abans de començar la Lliga. Tots seran competició oficial, la Lliga Nacional Catalana LEB, però serviran per a la preparació de l’equip. Els partits seran contra el CB Prat i el Força Lleida, equips de l’Adecco Or i també, a falta de confirmació oficial, contra el CB Tarragona. Aquests partits es jugaran l’última setmana de setembre al pavelló Joan Busquets del Prat de Llobregat.

Tornar a dalt