fcb.portal.reset.password

Spires, en una acció contra el Lleida. FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

El Barça B rep aquest diumenge l’Unión Financiera d’Oviedo en la que serà la 20a jornada de l’Adecco Or. El partit, que es disputarà al Palau Blaugrana i que serà ofert en directe per Barça TV (17 h), té molts al·licients. El primer, que el filial necessita vèncer després d'haver sumat tres derrotes de forma consecutiva. El segon, que a la primera volta els asturians van passar per sobre dels catalans (94-68) i la motivació per superar-los serà màxima.

Però no serà fàcil. I és que Aleix Duran no podrà comptar aquest diumenge amb Josep Pérez, que té una sobrecàrrega al peu dret, ni tampoc amb Papa Mbaye, que té una lumbàlgia. Està previst, però, que tots dos puguin disputar la pròxima jornada. Tampoc hi podrà ser Xavi Moix, que segueix el seu procés de recuperació de la luxació a l’espatlla que es va fer fa un més. L’escorta català ja ha encetat la part final de la recuperació i la seva evolució en marcarà la tornada a l’equip. Stefan Peno, del Júnior, completa la convocatòria del Barça B, formada per deu jugadors.

Recuperar sensacions

“L’Oviedo és un equip que juga amb una confiança altíssima, amb molt ritme i que té una gran capacitat competitiva. Nosaltres venim de jugar tres partits malament i el treball d’aquesta setmana s’ha centrat a recuperar sensacions”, ha comentat Aleix Duran, que té clar que el primer repte és tenir els seus jugadors molt alts de moral.

“Els errors no ens han d’afectar tant i hem de treballar mentalment per superar-ho. Falta posar-ho en pràctica. Les baixes de Pérez i Mbaye no ens ajuden, perquè tenen pes dins l’equip i el repte davant l’Oviedo és una mica més gran i hem de seguir creixent”, ha analitzat l’entrenador de Terrassa.

Bon encert exterior

“La plantilla d’Oviedo ara està un pèl descompensada per les lesions, però ho han solucionat molt bé utilitzant Diego Sánchez i Muñoz com a interiors per suplir-ho, a banda d’incorporar un jugador”, explica Duran, que ha destacat la bona feina dels seus jugadors exteriors: “Els seus bases són agressius en atac i en defensa i els seus exteriors llancen molt bé, ja sigui sortint de bloqueig o a peu parat”.

Tornar a dalt