fcb.portal.reset.password

El Sub-23 comença a escalar posicions / FOTO: VICTOR SALGADO - FCB

Cap de setmana rodó el que van protagonitzar els cinc equips del planter. Barça B, Sub-23, Júnior, Juvenil i Infantil van guanyar els seus respectius compromisos. De tots aquests, destaca el triomf del filial blaugrana, que va superar el Jolaseta (8-2) i és líder de Primera Divisió, amb tres victòries en els tres primers partits –el millor inici blaugrana en aquesta categoria. Només l’Enrile Pas Alcoy, un dels candidats a pujar a l’OK Lliga, manté el mateix ritme que el Barça B. Jordi Gabarra (3), David Martínez (3), Ignacio Alabart i Pol Macià van ser els autors dels gols blaugrana. El proper rival serà el Shum Maçanet, un altre dels ferms aspirants a l’ascens de categoria.

Pel que fa al Sub-23, a la Lliga ACHP, dissabte va guanyar al Palau davant el CP Vilanova (9-2) i, de mica en mica, comença a escalar posicions a la classificació. Els gols els van marcar Jordi Gabarra (3), Adrià Salvadó (2), Nil Roca, Sergi Llorca, Ignasi López i Pol Macià. Un triomf que, unit al d’aquest dimarts a Igualada (3-4), apropa els d’Edu Castro a la part alta de la taula.

Els més petits encapçalen les seves respectives Lligues

El Júnior es va imposar al Reus Deportiu (5-3) gràcies als gols d’Ignacio Alabart (2), Adrià Salvadó, David Martínez i Marc Palazón, i és líder de la Lliga preferent. El Juvenil va superar el Vic a domicili (1-5), amb gols de Sergi Llorca (2), Joan Galbas, Oriol Garcia i Marc Palazón i també ocupa el lloc més alt de la classificació.

Finalment, l’Infantil va signar una nova golejada (9-1). El Ripollet no va poder vèncer el vendaval ofensiu protagonitzat per Dídac Llobet (6), Aleix Borregán (2) i Adrià Losada. Els més petits són líders invictes de la seva Lliga.

Els propers partits

Primera Divisió: Maçanet – FC Barcelona (diumenge, 10 de novembre, 12.30 hores)

Júnior: Mataró – FC Barcelona (dimecres, 13 de novembre, 21.50 hores)

Juvenil: FC Barcelona – Caldes (dissabte, 9 de novembre, 11.15 hores)

Infantil: Barcino – FC Barcelona (dissabte, 9 de novembre, 11 hores)

Tornar a dalt