Miki Escala, Àlex Ortigosa, Eloy Megino i Carles Casas es proclamen campions d’Europa sub-17

Miki Escala, Àlex Ortigosa, Eloy Megino i Carles Casas es proclamen campions d’Europa sub-17

Els quatre blaugranes han aconseguit aquest èxit a Sant Sadurní d’Anoia després de superar Portugal a la final

Miki Escala, Àlex Ortigosa, Eloy Megino i Carles s’han proclamat campions d’Europa sub-17, celebrat a Sant Sadurní d’Anoia entre el 19 i el 24 de setembre.

Els quatre jugadors de l’hoquei formatiu blaugrana han tingut un paper destacat en el combinat estatal entrenat pel madrileny Carlos Cortijo i han pogut celebrar el seu primer èxit internacional en un pavelló ple a vessar i amb la presència del coordinador esportiu Gaby Cairo, dels companys de l’hoquei base blaugrana i de jugadors del primer equip i internacionals com Ignacio Alabart i Pau Bargalló.

Espanya va ser primera del seu grup després de superar Suïssa (12-0), Anglaterra (12-0) i França (2-4). Als quarts de final va imposar-se a Andorra (11-0) i va arribar a la final després de superar Itàlia (7-0). En el duel decisiu, la victòria va aconseguir-se per la mínima (7-6). El porter Eloy Megino va tenir protagonisme al llarg del campionat i va ser el porter de la final, mentre que Miki Escala i Àlex Ortigosa van marcar 7 i 6 gols, respectivament. Carles Casas, que s’ha incorporat aquest estiu al Barça procedent del Reus, va marcar set dianes.

Comencen les competicions oficials 

Aquest cap de setmana també han començat les competicions oficials de la Federació Catalana de Patinatge, amb el Barça C iniciant la Nacional Catalana amb un empat a Llars Mundet contra el Sant Celoni (4-4). En un altre partit contra els vallesans, el Junior va imposar-se 7-2. L’Infantil va estrenar-se a la pista del Cerdanyola (0-15) i l’Aleví va guanyar a Caldes de Montbui (0-10).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut