El Barça Infantil finalitza l’Eurockey a les portes de la final

El Barça Infantil finalitza l’Eurockey a les portes de la final

L’equip entrenat per David Cáceres cau a la pròrroga de la semifinal davant l’Sporting (4-6)

El Barça Infantil d’hoquei patins va competir fins al darrer segon en l’Eurockey Cup sots-15 celebrada el darrer cap de setmana a Blanes i Lloret. L’equip entrenat per David Cáceres va caure en la pròrroga de la semifinal davant l’Sporting de Portugal (4-6).

Prèviament, els joves jugadors barcelonistes havien finalitzat la fase de grups en segona posició, havent caigut davant el campió Benfica (2-6) i imposant-se contra el Lloret (1-4) i el Genève (3-0). Als quarts de final, el Barça va imposar-se al Compañía de Maria gallec (2-3).

El Barça B suma un punt a Vilafranca

En un cap de setmana sense jornada d’OK Lliga i sense competicions de la Federació Catalana de Patinatge, l’altre equip blaugrana que va disputar un partit va ser el Barça B. El filial va sumar un punt en la seva visita a la pista del Vilafranca (5-5), en el duel corresponent a la tercera jornada d’OK Lliga Plata.

En el proper cap de setmana, l’equip dirigit per Raul Castillo rebrà l’Olot a Llars Mundet (diumenge 7, 12.00 hores). D’altra banda, el Barça C jugarà a Manlleu el dissabte (16.30 hores) i el Junior anirà a Barberà del Vallès el divendres (20.30 hores). El Juvenil jugarà diumenge (18.00 hores) a la pista del Palau-solità i Plegamans mentre que, el dissabte, l’Infantil jugarà contra La Garriga (19.00 hores) a Llars Mundet i l’Aleví rebrà el Santa Perpètua (12.30 hores).

Foto: Luis Velasco - Eurockey Cup

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut